«airBaltic» sasniedz visu laiku augstāko darbinieku apmierinātības līmeni

Latvijas lidsabiedrības airBaltic darbinieku iesaistes indekss, par kuru datus uzņēmums ik ceturksni apkopo jau sešus gadus, nesenākajā aptaujā, kas veikta 2020. gada pēdējā ceturksnī, pirmo reizi vēsturē sasniedzis 71 no 100 punktiem.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “2020. bija patiesi izaicinošs gads, kurā mums nācās pielāgoties jaunai realitātei, kas arī veicināja mūsu komandas saliedēšanos. 2020. gadā, vairumam cilvēku strādājot attālināti, papildu uzsvars tika veltīts regulārai iekšējai komunikācijai, aktīvākai darbinieku iesaistei attiecībā uz ilgtspējas mērķu, kā arī uzņēmuma pamatvērtību noteikšanu.”

airBaltic viceprezidente personāla vadības jautājumos Alīna Roščina saka: “Darbinieku rekomendēšanas indekss, kas parāda, cik liela iespējamība, ka darbinieki varētu ieteikt airBaltic kā darba devēju citiem, kopš pēdējās aptaujas pieaudzis par sešiem punktiem un sasniedzis 28 punktus. Mēs esam lepni, ka tas ir tik augstā līmenī, tas patiesi parāda to, ka mūsu darbinieki ir mūsu darba devēja zīmola vēstneši, kas veicinās mūsu komandas izaugsmi ar labāko talantu piesaisti nākotnē.”

airBaltic darbinieku iesaistes indekss pieaudzis par 12 punktiem, salīdzinot ar 2019. gada pēdējo ceturksni. Visaugstākais iesaistes indekss 81 punkta apmērā fiksēts starp airBaltic pilotiem, kuriem seko komerciālo nodaļu darbinieki.

Darbinieku iesaistes rādītājs norāda uz to darbinieku īpatsvaru, kuri jūtas uzticīgi savam darbam un organizācijai. Lai veiktu ceturkšņa aptaujas, airBaltic izmanto SageHR pakalpojumus. Šīs aptaujas nodrošina iespēju uzņēmumam saņemt atsauksmes par pieņemtajiem lēmumiem, kā arī viedokļus par dažādām aktivitātēm, kuras nepieciešams īstenot.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34885001sec.