«airBaltic» saglabā dzimumu līdztiesību

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2020. gadā saglabājusi pilnīgu dzimumu līdztiesību attiecībā uz darbinieku skaitu uzņēmumā. Šobrīd 47% no visiem airBaltic darbiniekiem ir sievietes. Tajā pat laikā arī vairāk nekā 40% no airBaltic augstākā līmeņa vadības pārstāvēm ir sievietes.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Mēs esam stingri apņēmušies sasniegt dzimumu līdztiesību un popularizēt darbu aviācijā sieviešu vidū. Tiecoties pēc efektivitātes, airBaltic daudzus gadus saglabājusi pilnīgu dzimumu līdztiesību lidsabiedrības vadības komandā un pieņēmusi stingru nulles diskriminācijas politiku.”

airBaltic viceprezidente personāla vadības jautājumos Alīna Roščina saka: “Mēs esam apņēmušies nodrošināt vidi, kurā strādā labākie cilvēki un kurā cieņa pret indivīdu ir svarīga. Kā inovatīva lidsabiedrība mēs rādām piemēru citiem uzņēmumiem. Lidsabiedrībā airBaltic mēs koncentrējamies uz vides, ekonomisko un sociālo ilgtspēju, tāpēc līdztiesība un daudzveidība ir daļa no mūsu identitātes.”

airBaltic 2019. gadā pievienojās Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) 25by2025 dzimumu dažādības iniciatīvai, kas paredz līdz 2025. gadam palielināt sieviešu pārstāvniecību augstākā līmeņa amatos par 25%. Turklāt 2020. gadā airBaltic arī atbalstīja un parakstīja Latvijas dažādības hartu, ar apņemšanos ievērot dažādības vadības un cieņpilnas iekļaušanas pamatprincipus attiecībā uz saviem darbiniekiem un sabiedrību kopumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23655891sec.