Four Seasons pacelsies debesīs ar ekskluzīvu «lidojošo viesnīcu»

Sākot no 2015. gada februāra, Kanādā bāzētā starptautiskā pieczvaigžņu viesnīcu kompānija "Four Seasons Hotels and Resorts" saviem klientiem plāno piedāvāt ekskluzīvus ceļojumus īpaši aprīkotā lidmašīnā "Boeing 757", kuru droši varēs nodēvēt par "lidojošu viesnīcu".

Melni krāsotais lidaparāts, kuru rotās "Four Seasons" logotips, būs aprīkots ar 52 sēdvietām, kas pielīdzināmas prestižāko pasaules aviokompāniju biznesa un pirmās klases salonos atrodamajām. Viesi varēs baudīt lidojumu izlaižamos ādas sēdekļos, izmantot modernas izklaides sistēmas un Wi-Fi priekšrocības, kā arī ieturēt izsmalcinātas maltītes, kamēr viņu vēlmes īstenos "Four Seasons" personāls.

Šāds koncepts gan nav dēvējams par pilnībā inovatīvu. Jau vairākus gadus Indijas viesnīcu ķēde "Oberoi Hotels and Resorts" piedāvā luksusa čarterservisu lidmašīnā ar sešām sēdvietām. Tiesa gan, viesnīcu kompānijas soļus aviācijas nozarē sper visai reti, un šāda tendence novērota tikai pēdējā laikā.

"Four Seasons" interesentiem jau šobrīd piedāvā rezervēt kādu no trim visai grandioziem ceļojumiem jaunajā lidmašīnā, kas ietver maksu par lidojumu, apmešanos kompānijas viesnīcās, dažādas ekskursijas un ēdināšanu.

Around the World, 2015. gada februāris. 24 dienu ceļojums, kas aizsākas Losandželosā un noslēdzas ar izsmalcinātām vakariņām Londonā. Ietvertie galamērķi: Kona Havaju salās, Bora Bora, Sidneja, Bali, Čjanmai Taizemē, Tadžmahals un Bombeja Indijā un Stambula. Viesi dosies arī tūrē pa Sidnejas Operas nama aizkulisēm un privātā ekskursijā par vienu no diženākajām pasaules celtnēm dēvētajā Ajasofjas muzejā Turcijas galvaspilsētā. Cena: 86 000 eiro vienai personai.

Backstage with the Arts, 2015. gada aprīlis. 16 dienu laikā ceļotāji pabūs Parīzē, Lisabonā, Milānā, Stambulā, Sanktpēterburgā un Prāgā, dosies privātās ekskursijas uz pasaulslaveniem muzejiem un apmeklēs Milānas Domu, bet Sanktpēterburgas pievārtē baudīs svinības Pavlovskas pilī. Cena: 49 900 eiro vienai personai.

Around the World, 2015. gada augusts. Sietla, Tokija, Pekina, Maldīvu salas, Serengeti Nacionālais parks, Stambula, Sanktpēterburga, Marrākeša un Ņujorka – tas viss 24 dienās. Viesi baudīs greznību trīs no visjaunākajām "Four Seasons" viesnīcām, kā arī kompānijas pirmajā safari viesu namā Tanzānijā. Cena: 86 000 eiro vienai personai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17448783sec.