Karakasas lidostā pasažieriem nākas maksāt par svaigu gaisu

Aviopasažieri ir pieraduši maksāt par, piemēram, reģistrējamo bagāžu vai iekāpšanas prioritātēm. Taču nu kādā Venecuēlas lidostā viņiem nākas atvērt maciņu arī, lai "iegādātos" svaigu gaisu.

Visiem pasažieriem, kuri izlido no Karakasas Simona Bolivara starptautiskās lidostas, nu jāmaksā nodeva aptuveni 15 eiro apmērā par tur nesen uzstādītu gaisa kondicionēšanas iekārtu, tā liecina paziņojums lidostas interneta vietnē. Lidostas pārstāvji norāda, ka jaunā sistēma "likvidē piesārņojumu", kā arī ģenerē ozonu, saudzējot ceļotāju veselību. Tāpat norādīts, ka tā ir pirmā šāda veida sistēma Dienvidamerikas un Karību reģiona lidostās.

"Elpošanas nodevu" Simona Bolivara lidostā nākas maksāt no šī gada 1. jūlija, un tā tiek piemērota visiem pasažieriem, kuri reģistrējas gan iekšzemes, gan starptautiskiem reisiem. Uzzinot par jauno nodevu, daudzi pasažieri steigušies izteikt neapmierinātību mikroblogošanas vietnē Twitter.

"Vai kāds man var paskaidrot, kas īsti notiek Maiketijas lidostā? Tualetēs nav ūdens, kondicionieri nestrādā, pa lidostu staigā noklīduši suņi, tomēr tur ir ozons!" savu sašutumu ierakstā Twitter paudis vietējās radiopārraides vadītājs Daniels Martinezs.

Maiketijas lidosta, kā to bieži dēvē paši venecuēlieši, celta 1945. gadā un ir galvenais starptautiskais gaisa transporta centrs Venecuēlā. Kā liecina informācija vietnē Worldtravelguide.net, lidosta patlaban piedzīvo vērienīgu rekonstrukciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62356687sec.