Misēkļa dēļ britu ģimenes ar Ryanair Spānijas vietā gandrīz nonāk Rīgā

Divas britu ģimenes, cerībā brīvdienas pavadīt Spānijas pilsētā Almerijā, zemo cenu lidsabiedrības "Ryanair" darbinieku kļūdas dēļ gandrīz attapušās 3 850 kilometru attālumā no plānotā galamērķa – Rīgā.

Pēc ierašanās Austrummidlendas lidostā netālu no Derbijas un reģistrēšanās lidojumam otrdien, 15. jūlijā Stefens Pričards kopā ar dēlu drīz vien ieņēma savas sēdvietas "Ryanair" gaisa kuģī un gatavojās trīs stundu ilgam lidojumam uz Andalūzijas pilsētu. Tiesa gan, jau mirkli vēlāk pie viņiem pienāca sēdvietu īstie īpašnieki, un abi uzzināja, ka patiesībā ir ceļā uz Rīgu. Lidmašīnas apkalpe tobrīd gan norādīja, ka paspēt uz pareizo reisu vairs nav iespējams.

Pārsteidzošā kārtā ar identisku problēmu otrdien saskārās arī cita ģimene – Džo Hauslija, kura, ceļojot kopā ar trim bērniem, uz Spāniju devās apciemot savu vīramāti.

"Mūsu iekāpšanas kartes pārbaudīja trīs reizes," britu laikrakstam "The Birmingham Mail" pastāstījis Pričards. "Tie, manuprāt, bija draudi lidojuma drošībai – manā vietā varēja būt arī kāds terorists. [..] Tas ir vienkārši neticami," viņš piebildis.

Kā izrādās, misēkļa cēlonis, visticamāk, bija divas garas pasažieru rindas, kas tuvu viena otrai veidojās pie lidostas 4. iekāpšanas vārtiem, kur pasažieri pulcējās reisam uz Rīgu, un 5. vārtiem, kur noritēja iekāpšana lidmašīnā uz Almeriju.

Abām ģimenēm, kuras pirms incidenta nebija pazīstamas, pēcāk tika ieteikts doties uz Birmingemas lidostu un pēc aptuveni 10 stundām lidot ar citu reisu uz Spānijas pilsētu Mursiju, kas atrodas aptuveni 170 kilometru attālumā no Almerijas.

"Lai gan katram klientam pašam jāpārliecinās, vai viņš iekāpj pareizajā lidmašīnā, esam lūguši mūsu aģentam Austrummidlendā incidentu izmeklēt un pārliecināties, lai kas tāds neatkārtotos," norādījis "Ryanair" pārstāvis un, aviokompānijas vārdā atvainojoties notikušajā iesaistītajiem pasažieriem, piebildis, ka viņi iecerētajā galamērķī ar citu reisu nogādāti bez papildu samaksas, kompensējot arī citus izdevumus un izsniedzot bezmaksas kuponus pirkumiem lidmašīnā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.63443589sec.