Reisa kavēšanās dēļ Havaju salās pasažieri tiek pie vēl trim «apmaksātām brīvdienām»

Vismaz 200 atpūtnieki bijuši spiesti par trim dienām pagarināt savas brīvdienas Havaju salās pēc tam, kad tehniskas kļūmes dēļ vairākkārt tika pārcelta "Air New Zealand" reisa izlidošana no Honolulu. Turklāt aviokompānija par neplānotajām "papildu brīvdienām" katram pasažierim piešķīrusi vēl aptuveni 750 eiro.

Lai gan parasti avioreisu kavēšanās ceļotājiem mēdz sagādāt ne mazums galvassāpju, domājams, ka vismaz lielākā daļa no 227 "Air New Zealand" pasažieriem bija mierā ar radušos situāciju saulainajās Havajās.

Viss aizsākās svētdien, 27. jūlijā, kad mērinstrumentu bojājumu dēļ piloti bija spiesti pārtraukt pacelšanos no Honolulu lidostas. Pēcāk "Air New Zealand" vairākkārt centās kļūmi novērst, taču nesekmīgi. Lai gan aptuveni puse atpūtnieku mājās jau drīz vien nokļuva ar "Hawaiian Airlines" reisu, pārējiem uzkavēšanās Havajās krietni ieilga, tādēļ "Air New Zealand" katram pasažieriem izsniedza kompensāciju 1 000 ASV dolāru apmērā.

Pēc tam, kad "Air New Zealand" klientiem atvainojās par notikušo, viņi trīs naktis pavadīja viesnīcās Oahu salā, kas pazīstama ar pasakainām vulkāniskām ainavām un paradīzes cienīgām pludmalēm.

"Air New Zealand" reiss uz Oklendu Jaunzēlandē no Honolulu visbeidzot izlidoja otrdienas rītā pēc vietējā laika. Jāpiebilst, ka interneta lietotāji ārzemju ziņu portālos un sociālajos tīklos nav slēpuši, ka šādas, neparedzēti ieilgušas brīvdienas kādā tropu salā labprāt piedzīvotu paši, un atzinīgi novērtējuši aviokompānijas "Air New Zealand" rīcību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49622989sec.