CNN atzinīgi novērtē airBaltic kā celmlauzi starp pasaules aviokompānijām

Viens no pasaulē vadošajiem ziņu kanāliem CNN atzinīgi novērtējis Latvijas nacionālo aviokompāniju airBaltic, kā celmlauzi inovāciju jomā starp citām pasaules aviokompānijām, piedāvājot saviem klientiem dažādus inovatīvus un netradicionālus produktus un pakalpojumus lidojuma laikā.

Vairāk: edition.cnn.com/2014/08/12/travel/the-weird-world-of-in-flight-retail/index.html?iref=allsearch

Jau ziņots, ka Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic vairākkārt saņēmusi gan starptautisko mediju atzinību, gan apbalvojumus par dažādiem pakalpojumiem un produktiem, ko aviokompānija piedāvā saviem pasažieriem izmantot lidojuma laikā un pirms tā, piemēram, apmaksāt savu lidojumu ar Bitcoin valūtu, lidojuma laikā iegādāties airBaltic zīmola automašīnu vai pasūtīt rozes un šampanieti.

Kā ziņots iepriekš, airBaltic 2013. gadā sasniedza viena miljona eiro tīro peļņu. Tas noticis vienu gadu ātrāk, nekā paredzēts sākotnējā uzņēmuma restrukturizācijas plānā. airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: piecas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300 un divpadsmit Bombardier Q400 NextGen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44165587sec.