Pasažieris izraisa paniku lidmašīnā, pajokojot par Ebolas vīrusu

Kādam amerikānim, ceļojot no Filadelfijas uz Dominikānas Republiku, lidmašīnu nācies pamest aizsargapģērbā tērptu policistu pavadībā pēc tam, kad viņš lidojuma laikā 255 pārējo pasažieru klātbūtnē nokliedzies: "Man ir Ebola!".

Kā pastāstījuši aculiecinieki, vīrietis, kurš, kā noskaidrots vēlāk, bijis vien saaukstējies, četras stundas ilgā reisa laikā klepojis un šķaudījis, pārējo pasažieru vidū izraisot paniku. Pēc piezemēšanās galamērķī vīrieti no lidmašīnas izveduši četri likumsargi aizsargtērpos, kamēr stjuarte pasažierus centusies pārliecināt, ka radusies situācija patiesībā nav nekas ārkārtējs, jo panikas izraisītājs esot tikai pajokojis.

Pasažieri, kuri sēdēja tuvumā vīrietim, lidojuma laikā piesedza sejas, kamēr citi skaļi pauda savu niknumu. Vīrietim Puntakanas lidostā tika veiktas medicīniska rakstura pārbaudes, un viņu iztaujāja lidostas drošības darbinieki, līdz tika apstiprināts, ka viņš tik tiešām nav inficējies ar Ebolas vīrusu. Arī vīrieša pase liecināja, ka viņš pēdējā laikā nav bijis ne tuvu Āfrikas kontinentam.

"Vistuvāk Āfrikai viņš acīmredzot bijis 2012. gadā – brīvdienu laikā Eiropā," Dominikānas ziņu portālam Acento.com.do pastāstījis Puntakanas lidostas pārstāvis Alberto Smits. "Tā bija viltus trauksme, kuru izraisīja psiholoģiski nenosvērts pasažieris. Viņš to darīja, lai pievērstu sev uzmanību."

Jāatzīmē, ka vīrietis paniku lidmašīnā izraisīja vien dažas dienas pēc tam, kad ASV prezidents Baraks Obama pieprasīja piecās lielākajās ASV lidostās ieviest papildu pārbaudes personām, kas ierodas no Ebolas vīrusa skartajiem reģioniem. Patlaban šī slimība Rietumāfrikā prasījusi jau vairāk kā 3 800 upuru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83594203sec.