airBaltic ziemas sezonā piedāvā četrus jaunus maršrutus un uzlabotu servisu

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic 26.oktobrī uzsāk ziemas sezonu ar četriem jauniem maršrutiem, kā arī uzlabotu servisu Baltijas valstīs, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

airBaltic komercdirektors Kristofs Vjate norāda: „Pārceļot airBaltic izlidošanas laikus uz agrām rīta stundām, mēs nodrošinām vairāk laika, lai izbaudītu tādas pilsētas kā Vīni, Parīzi, Prāgu un Amsterdamu. Turklāt pasažieriem, kas sāk savu ceļojumu šajās lidostās, tiks nodrošināti uzlaboti savienojumi no Rīgas uz Baltijas reģionu, NVS vai Skandināvijas valstīm. Mūsu jaunie Viļņa-Amsterdama un Tallina-Parīze maršruti stiprina Baltijas reģiona savienojumus ar Rietumeiropu un galamērķiem visā pasaulē, pateicoties mūsu ilgtermiņa sadarbības lidojumu partneriem šajās lidostās. Jaunais Rīga-Maskava Vnukova maršruts sadarbībā ar Transaero papildinās pašreizējos lidojumus uz Šeremetjevas un Domodedovas lidostām, piedāvājot papildu ceļošanas iespējas uz šo pilsētu vai tālākiem galamērķiem ar mūsu partneru aviokompānijām. Poprada ir mūsu jaunais slēpošanas galamērķis nogāžu un pūdersniega cienītājiem.”

Uzsākot ziemas sezonu, airBaltic stiprinājusi Baltijas valstu savienojumus ar Eiropu un tālākiem galamērķiem, uzsākot  tiešos lidojumus no Tallinas uz Parīzi, kā arī no Viļņas uz Amsterdamu. airBaltic no Rīgas ieviesusi jaunus maršrutus uz Maskavas Vnukovas lidostu, kā arī piedāvā jaunu ziemas brīvdienu galamērķi – Popradu Slovākijas   Tatros.

airBaltic ziemas sezonā arī ievērojami uzlabojusi pakalpojumu, nodrošinot lielākas lidmašīnas maršrutos ar augstu pieprasījumu un nosakot krietni ērtākus izlidošanas laikus ziemas brīvdienu maršrutos no Rīgas uz Cīrihi, Vīni, Minheni un citām pilsētām.

Maršruts

Lidojumu biežums

Cena *,

Pamata

Cena*,

Biznesa klase

Tallina-Parīze

4 lidojumi nedēļā


69 eiro


528 eiro

Viļņa-Amsterdama

4 lidojumi nedēļā


49 eiro


369 eiro

Rīga-Maskava (Vnukova)

5 lidojumi nedēļā


99 eiro


555 eiro

Rīga-Poprada

1 lidojums nedēļā

55 eiro

489 eiro

*Zemākā pieejamā cena, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem – www.airbaltic.com

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: 13 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.25964999sec.