airBaltic sāk lidojumus no Viļņas uz Amsterdamu [1]

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic no šodienas piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Viļņas uz Amsterdamu. Šie lidojumi, kas tiks nodrošināti trīs reizes nedēļā, sniegs iespēju ērti ceļot starp divām galvaspilsētām, savienojot Viļņu ar galamērķiem citviet pasaulē caur Amsterdamu, kā arī savienojot Amsterdamu ar Baltijas reģionu un tālāk ar Skandināviju, un NVS valstīm, izmantojot airBaltic piedāvātos reisus.

airBaltic komercdirektors Kristofs Vjate norāda: „Katrs trešais airBaltic pasažieris, kas lido cauri Amsterdamai, ceļo tālāk uz pilsētām visā pasaulē. airBaltic jaunie, tiešie lidojumi, kas Viļņu savieno ar šo nozīmīgo lidostu, stiprina mūsu pakalpojumus Eiropas lielākajos tranzīta centros, piedāvājot lieliskus savienojumus ar pārējo pasauli.”

Jaunie lidojumi no Viļņas tiek pievienoti jau esošajam Rīga-Amsterdama tiešajam maršrutam, stiprinot airBaltic klātbūtni Baltijas valstīs.

Sākot no šodienas, 30.oktobra, airBaltic veiks lidojumus no Viļņas uz Amsterdamu trīs reizes nedēļā, izmantojot Boeing 737 lidmašīnu. Vienvirziena biļešu cena ir 49 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Maršruts

Lidojumu biežums

Sākuma datums

Cena *,

Pamata

Cena*,

Biznesa klase

Viļņa – Amsterdama

3 lidojumi nedēļā

2014.gada 30.oktobris

49 eiro

369 eiro





*Zemākā pieejamā cena abos virzienos, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem – www.airbaltic.com

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: 13 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 klope 11/01/2014 09:59 Hmm vai tad tagad netaisījās arestēt AirBaltic īpašumu sakarā ar kašķi ar FLyLAL ?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84515405sec.