Nosauc labākās aviokompāniju kabīnes

Nav šaubu, cilvēki mīl ērtības. Īpaši gadījumos, kad vairākas stundas ir jāpavada slēgtā telpā. Autobusi, vilcieni un lidmašīnas, var reizēm atbaidīt ceļot vēlmi zinot, ka tajā nāksies pavadīt vairākas stundas sēdus. Aviokompānijas domā, lai ceļotāji neaizmirstu par to, cik omulīgi ir dīvānā skatīties iemīļoto aktieru filmas, tās rūpējas, lai gaisa kabīnēs pasažieri justos kā mājās.Tāpēc TheAviationWriter.com nosauc labākās  aviokompāniju ekonomiskās klases, lai palielinātu ceļot vēlmi.

TOP 10 

1. Air New Zealand

Ērtības un izklaide lidojuma laikā ir lieliska. Ar bagātīgu vietējo un starptautisko filmu programmu, ceļojuma laiks neliksies pietiekami ilgs un nogurdinošs.

2. Virgin America

Izcils dizains un lieliska apkalpošana. "Virgin America" ir katra kaislīga ceļotāja sapnis. Atrodoties 35 tūkstoš pēdu augstumā, 2012. gadā, amerikāņiem bija iespēja piedalīties vēlēšanās.

3. Oman Air

"Oman Air" nodrošina, lai pasažiera kājām būtu pietiekami daudz vietas. Šī aviosabiedrība bez papildu maksām nodrošina daudz vairāk vietas uz vienu pasažieri, nekā citas kompānijas.

4. Singapore Airlines

Singapūras aviokompānija saviem ekonomiskās klases pasažieriem liek sajusties kā biznesa klases ceļotājiem. Tā ir investējusi milzīgus naudas līdzekļus, lai nodrošinātu augstas klases apkalpošanu ekonomiskajā klasē.

5. Etihad Airways

Stilīgā druka uz sēdekļiem ir zīmola trumpis. Tam visam plusā ir lidmašīnā iebūvētās jaunākās tehnoloģijas un regulējamie krēsli pasažieru ērtībām.

6. Qatar Airways

Šī aviokompānija vienmēr izceļas ar mēģinājumiem pieskaņoties klienta fantāzijai. Harmoniskā aviokompānijas kabīne liek justies kā stilīgā lounge bārā. "Qatar Airways" saviem klientiem ceļojuma laikā dāvā bonusu- bezvadu internetu. 

7. Virgin Atlantic 

Tops nespēj eksistēt bez varenā "Virgin" zīmola. Atrodoties "Virgin" gaisa kabīnē, nevajag brīnīties par welcome kokteiļiem vai gardu saldējumu. Arī TV ir pieejams visa lidojuma laikā.

8. Starflyer

Japānas aviokompānija izceļas ar zemajām cenām un labo kvalitāti. "Starflyer" piedavā LCD monitoriem katrai sēdvietai, kurā var izvēlēties sev interesējošo: video kanālu, mūziku, ceļojuma karti. Šis pakalpojums ir pieejams no pacelšanās līdz nolaišanās brīdim. 

9. Hawaiian Airlines

Aloha, Havaju salas! Ar šīs lidmašīnas servisu ceļojums pārsniegs visas vēlmes. Milzīgais gaisa kuģis katrai sēdvietai piedāvā ekrānu, kā arī interesantu ēdienu un dzērienus, kas atgādina, ka ne par visu ir jāmaksā.

10. Porter

Šī aviokompānija zina, kā apkalpot. "Porter" piedāvā bezmaksas ēdienu un pat vietējos dzērienus, kas izceļas ar augtsu kvalitāti. Pasažieri var justies ērti modernos, krēma krāsas ādas krēslos.


 

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99794507sec.