Lido ar helikopteru un redzi vairāk

Agrāk gaisa satiksme tika uzskatīta par glamūru pārvietošanās veidu, kuru atļāvās tikai augstākās aprindas. Nu jau lidojums, vairāku metru augstumā, ar lidmašīnu ir kļuvis tik ierasts kā pārvietošanās pa dzelzceļu vai autoceļiem.Tomēr ir viens transporta veids, kas ir saglabājis savu noslēpumainību. Helikopters joprojām ir dārgākais cenu kategorijā. Tas ir premiuma klases lidojums, kas apvienojas ar greznību, ko piedāvā iespējamība piekļūt vietām, kas nav izdevies ar citiem transporta līdzekļiem. Helikopters ir ideāli piemērots piedzīvojumu tūrismam, jo tas var aizvest uz slepenu vietu, kur nebūs jāsaskaras ar ļaužu pārpilnību.

Apskati pilsētu

Ar helikopteru paveras lielisks skats uz pilsētas galvenajām ūdens krātuvēm. Tas ir putna lidojums, kas nespēj atstāt vienaldzīgus. Turklāt, lidojot  var uzņemt skaistus foto, kas noteikti saņems ovācijas. 

Lido uz kalnu nogāzēm

Pat pieredzējuši slēpotāji kļūs bāli, ieraugot lielākās kalnu nogāzes. Tiesa gan, Latvijā tas nav iespējams, tāpēc būtu jādodas, piemēram, uz Itālijas Alpiem. Lidojums pa kalnu nogāzēm, sniedz iespēju atdzīvināt savu ierasto rutīnas braucienu uz kalniem. Tas ir to vērts, lai redzētu vēl neskartas sniega kārtas. 

Dodies pārgājienā

Jaunzēlandes Dienvidu sala ir pazīstama ar debešķīgo ainavu. Ar helikopteru ir iespēja piekļūt vietām, kur var sastapt iespaidīgas ledus alas. 

Izbaudi greznību

Dzīve ir jābauda, to apgalvo neskaitāmi Lasvegasas apmeklētaji. Vislabāk sākt ar Lasvegasas apskatīšanu no augšas.neskaitāmas gaismojošas ēkas un augstie torņi būs tā vērti.  

Atgriezies pie dabas

Helikopteri ir lielisks veids, kā maksimāli priecēt savas acis. To var izmēģināt Havaju salās,vai kādā citā jūras pielietā salā. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.608675sec.