Piedzēries brits ar traci lidmašīnā izjauc pats savu medusmēnesi

Pārmērīga alkohola lietošana un tai sekojoša rīcība lidmašīnā var ne tikai novest pie naudassoda un garām pārrunām ar likumsargiem, bet arī pielikt punktu citādi perfektam medusmēnesim.

Kāds pārlieku iereibis britu atpūtnieks, kurš kopā ar sievu bija devies medusmēneša brīvdienās uz Kubu, attapies Bermudu salās pēc tam, kad bija izteicis draudus lidmašīnas apkalpei un spļāvis uz pasažieriem. Tikmēr viņa sieva ceļu uz Kubu turpināja vienatnē.

22 gadus vecais Muhameds Kelja, aviokompānijas "Thomas Cook" lidmašīnā malkojot lidostas beznodokļu veikalā iegādātus stipros dzērienus, uzsāka strīdu ar sievu. Viņa drīz vien izlēma pārsēsties citur, taču tad vīrieša agresija tikai pieauga – viņš sāka draudēt apkalpes locekļiem, tādēļ drīz vien tika saslēgts rokudzelžos un nosēdināts lidmašīnas aizmugurē. Piloti tikmēr veica neplānotu nosēšanos Bermudu salās.

Kā vēsta "The Telegraph", Keljam Bermudas galvaspilsētā Hamiltonā nācās stāties tiesas priekšā, kur viņš atzina savu vainu par atrašanos lidmašīnā pārlieku lielā reibumā un draudu izteikšanu apkalpei. "Nezinu, vai kādreiz vispār spēšu sev piedot," viņš tiesā atzinis.

Kā izrādās, Keljas izlēcienu dēļ lidmašīnas stjuartiem nācās lietot segas, lai pārējos pasažierus pasargātu no viņa niknumā raidītajiem spļāvieniem, turklāt viņš draudēja "visus nogalināt". Jaunajam vīrietim, kurš savu medusmēnesi, visticamāk, vēlēsies pēc iespējas ātrāk aizmirst, tiesa piesprieda naudassodu 3 000 ASV dolāru apmērā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87406206sec.