Lidsabiedrība Ryanair no un uz lidostu «Rīga» pārvadājusi 8 miljonus pasažierus

Eiropas populārākā zemo cenu lidsabiedrība Ryanair šodien, 23.janvārī, svinēja nozīmīgu notikumu: reisos no Rīgas un uz to pārvadāti jau astoņi miljoni pasažieru. Laimīgā pasažiere Inna Kudrjasova ieradās Rīgā no Londonas Stanstedas lidostas, un viņu sagaidīja Ryanair pārstāve un lidostas ''Rīga'' vadība. I. Kudrjasova saņēma Ryanair lidojumu kuponu un dāvanu no lidostas ''Rīga''. Visi pārējie šā reisa pasažieri par godu šim notikumam tika pacienāti ar kūku.

Kopš Ryanair 2004. gadā devās savā pirmajā reisā no Rīgas uz Frankfurtes Hānas lidostu, lidsabiedrība ir paplašinājusi savu darbību un turpina piedāvāt saviem klientiem Latvijā aviobiļetes par viszemākajām cenām. 2015. gadā Ryanair plāno palielināt pasažieru skaitu Latvijā līdz 885 000 klientiem, un uzturēt lidostā un reģionā 885* darbavietas. Lidsabiedrības Ryanair lidojumu saraksts 2015. gada vasarai jau ir pieejams mājaslapā Ryanair.com, kur klienti var izvēlēties kādu no 13 interesantiem maršrutiem. Ryanair savā 2015 gada vasaras sarakstā piedāvā:

- 13 maršrutus

- 1 jaunu galamērķi – uz Ķelni (no 2014.gada ziemas sezonas)

- 55 reisus nedēļā

Ryanair Pārdošanas un mārketinga vadītāja Ziemeļvalstīs Neringa Orstroma (Neringa Öhrström) norāda:

''Mēs esam ļoti gandarīti par iespēju šodien sagaidīt Ryanair astoņmiljono pasažieri Rīgā. Pēdējo desmit gadu laikā miljoniem pasažieru no Latvijas devušies ar mums uz galamērķiem Eiropā, bet miljoniem tūristu izmantojuši izdevību apciemot Rīgu. Šodien Ryanair atzīmē lielu notikumu, un mēs ceram turpināt sadarbību ar Lidostu ''Rīga'', piedāvājot saviem klientiem Latvijā viszemākās cenas un vislabāko apkalpošanu.

Šovasar mūsu pasažieri Latvijā varēs izvēlēties kādu no 13 maršrutiem no Rīgas uz daudziem brīvdienu galamērķiem Eiropā, izbaudot lielāku komfortu lidojuma laikā. Mēs piedāvājam pasažieriem arī iespēju izvēlēties sēdvietu gaisa kuģī, ņemt bez maksas līdzi salonā otru rokas bagāžas vienību, lietot jaunu lidsabiedrības mājaslapu un aplikāciju, kas ļauj saņemt iekāpšanas kartes datus mobilajā telefonā, kā arī īpašus pakalpojumus ģimenēm un darījumu cilvēkiem Family Extra un Business Plus, pierādot, ka Ryanair ir lieliska izvēle tiem, kas ceļo ar ģimeni, dodas lietišķā komandējumā vai atpūtas braucienā.

Lai nosvinētu astoņmiljonā pasažiera sagaidīšanu, Ryanair izsludina aviobiļešu izpārdošanu no EUR19.99 lidojumiem janvārī, februārī un martā. Biļetes ir pieejamas konkrētos maršrutos no Rīgas uz Ķelni, Diseldorfu un Frankfurti, bet tās būs pārdošanā tikai līdz pirmdienas, 26. janvāra, pusnaktij (24:00), tādēļ mēs aicinām klientus laikus rezervēt savus lidojumus vietnē Ryanair.com, pirms tie ir izpārdoti.''

*ACI pētījumi liecina, ka uz katru miljonu pasažieru starptautiskajās lidostās tiek uzturēts līdz 1000 darbavietām

Foto: Astoņu miljonā pasažiera sagaidīšna Rīgā kopā ar laimīgo pasažieri: Ryanair Pārdošanas un mārketinga vadītāja Ziemeļvalstīs Neringa Orstroma (Neringa Öhrström) un Lidostas Rīga Valdes priekšsēdētājs Andris Liepiņš.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.34825778sec.