Wizz Air ievieš jaunu cenu kategoriju

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air informē par jaunu cenu kategoriju aviosabiedrības piedāvājumā. Līdztekus Wizz Air pamata cenai ir ieviesta plus cenas papildu iespēja, kas nodrošina pasažieriem lielāku elastību. Plus cena ietver ne vien lidojuma biļeti, bet arī 32 kg reģistrētās bagāžas, lielu rokas bagāžas somu, reģistrāciju lidostā, WIZZ Flex lidojuma datuma izmaiņām, sēdvietas izvēli un prioritārās iekāpšanas pakalpojumus. Plus cena piedāvā klientiem komplekta atlaidi salīdzinājumā ar pamata cenu (tikai lidojuma biļete) un atsevišķi iegādātu papildu pakalpojumu summu. Lai vienkāršotu šo jauno piedāvājumu, tiek pārtraukta WIZZ Premium un Premium Plus produktu pārdošana.

Plus cena tagad ir pieejama vietnē wizzair.com un tuvākajos mēnešos kļūs pieejama mobilajās lietotnēs.

Wizz Air komercdirektors Ģerģs Abrāns sacīja: "Ar gandarījumu paziņoju par mūsu jauno plus cenu, jo WIZZ turpina nepārtraukti uzlabot savu klientu ceļošanas pieredzi, sniedzot viņiem vairāk iespēju un elastības, lai nodrošinātu patīkamu braucienu no sākuma līdz beigām. Mēs saskatījām savu klientu pieprasījumu pēc papildu pakalpojumiem, un mēs ar prieku viņiem piedāvājam visaptverošu komplektu ar atlaidi."

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas ekspluatē 59 lidmašīnu Airbus A320 parku un piedāvā lidojumus vairāk nekā 380 maršrutos no 21 bāzes, savienojot 112 galamērķus 38 valstīs. Wizz Air aptuveni 2200 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, padarot Wizz Air par 16,5 miljonu pasažieru izvēli finanšu gadā, kas beidzās 2015. gada 31. martā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.167588sec.