Wizz Air vienkāršo lidojumu maiņas procesu

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šodien paziņoja par jaunu un vienkāršu procesu ieviešanu, gadījumos, kad notiek lidojuma maiņa. Saskaņā ar jauno procesu, pasažieri var mainīt datumu un maršrutu savam lidojumam, maksājot par pārmaiņu procesu tikai 50 procentus no oriģinālās biļetes cenas, kā arī būs jāpiemaksā visas atšķirības, kas saistītas ar jauno pasūtījumu.
Wizz Air
pasažieriem, atšķirībā no citām aviosabiedrībām, jau tagad ir iespēja mainīt datumu vai maršrutu savam lidojumam, veicot tā izmaiņas internetā, izmantojot zvanu centra vai lidostas aģentu pakalpojumus. Pasažieri var izvairīties arī no nodevu maksas veicot pāreģistrāciju, izmantojot Plus Fare, kad tiek veikta sākotnējā rezervācija vai iegādājoties WIZZ Flex pakalpojumus tikai par 10 eiro par lidojumu, kas nāks kā papildus maksa pamatmaksai. Gan Plus Fare, gan WIZZ Flex ļauj veikt neierobežotu daudzumu izmaiņu lidojumam.
Wizz Air
runas persona Daniels de Karvalo: "Kamēr daudzi ekonomiskie produkti neļauj veikt lidojuma izmaiņas, Wizz Air zemās biļešu cenas ir elastīgas un rezervācija var tikt pielāgota ceļošanas vajadzībām, ja tās mūsu klientiem ir nepieciešamas veikt. Mēs ieviešam šo vienkāršo maksas modeli lidojuma izmaiņām kā daļu no mūsu pastāvīgās attīstības un, lai dotu mūsu klientiem vairāk iespējas nodrošināt vislabāko braukšanas pieredzi no ceļojuma sākuma brīža līdz beigām."

* Minimālā maksa ir 10 eiro un maksimālā maksa ir 60 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56016397sec.