Wizz Air pilnveido prioritāro iekāpšanu

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air šodien paziņoja par sava prioritārās iekāpšanas lidmašīnā pakalpojuma uzlabojumu, kas ietver iespēju paņemt salonā nelielu personīgo priekšmetu*. Tādējādi Wizz Air turpina tradīciju pievienot pakalpojumus, kas ir paredzēti pasažieru ērtību un apmierinātības paaugstināšanai.

Saskaņā ar šo uzlabojumu pasažieriem, kuri no šodienas dodas lidojumā, izmantojot prioritāro iekāpšanu, kas iegādāta atsevišķi vai Plus tarifa vai WIZZ Privilege Pass ietvaros, būs iespēja paņemt salonā nelielu personīgo priekšmetu papildus mazajai vai lielajai salona somai**.

Wizz Air komercdirektors Ģerģs Abrāns sacīja: “Mēs nepārtraukti strādājam, lai sniegtu mūsu klientiem vairāk, vienlaikus saglabājot mūsu biļešu cenas zemas katru dienu. WIZZ kolektīvs uzskata, ka vienmēr ir iespēja strādāt labāk, un pasažieru atsauksmes liecina, ka ir tirgus uzlabojumiem pamata zemo izmaksu lidojumu ietvaros, ko mēs piedāvājam miljoniem pasažieru. WIZZ ir dāsna bagāžas politika, kas paredz pārvadāt bez maksas mazo salona somu vai par nelielu samaksu lielo salona somu bez masas ierobežojuma. Pilnveidojot mūsu prioritārās iekāpšanas pakalpojumu, mēs radām plašāku izvēli tiem, kuri vēlas paņemt salonā papildu priekšmetu, vienlaikus joprojām nodrošinot bezrūpīgu iekāpšanu un nepārblīvētu salonu.”

Prioritāro iekāpšanu, kas ļauj pasažieriem pirmajiem iekāpt lidmašīnā pirms vispārējās iekāpšanas, var pievienot lidojuma pamata cenai tikai par 3 € vienai sēdvietai un lidojumam, ja to iegādājas tiešsaistē, vai 4 €, iegādājoties lidostā.

Plus tarifs, kas ietver prioritāro iekāpšanu, tika ieviests 2015. gada maijā, lai apmierinātu ērtības mīlošu ceļotāju vajadzības, un tajā ietilpst lidojuma biļete, sēdvietas izvēle, ieskaitot labākās sēdvietas, reģistrācija lidostā, WIZZ Flex elastīgām lidojuma izmaiņām, lielā salona soma un viena nododamā soma.

WIZZ Privilege Pass tika ieviests 2014. gada janvārī — tā ir gada dalības programma biežiem ceļotājiem. Par 99 € gada maksu kartes īpašnieki iegūst iespēju izvēlēties sēdvietu, ieskaitot labākās sēdvietas, neierobežotu prioritāro iekāpšanu un lielās salona somas pārvadāšanu katrā lidojumā.

* Neliels personīgais priekšmets ir rokassoma, fotoaparāta soma vai klēpjdatora izmēra bagāža, kuras maksimālie izmēri nepārsniedz 40 × 30 × 18 cm. Šī politika attiecas arī uz prioritāro iekāpšanu, kas iegādāta pārtraukto pakalpojumu WIZZ XXL Seats, WIZZ Reserved Seats, WIZZ Premium un WIZZ Premium Plus ietvaros.

** Mazo salona somu, kuras izmēri ir 42 × 32 × 25 cm vai mazāki, var ņem lidmašīnā bez maksas. Ja salona bagāža ir lielāka par mazās salona somas izmēriem, bet nepārsniedz 56 × 45 × 25 cm, to var pārvadāt par maksu. Netiek piemēroti masas ierobežojumi, bet pasažierim ir jāvar to patstāvīgi ievietot augšējā bagāžas nodalījumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13568211sec.