Lidmašīnu pilotu «šausmu» stāsti par lidojumiem

Aptaujājot lidmašīnu pilotus ir izdevies iegūt interesantus stāstus par dažādiem starpgadījumiem, lai novērstu lidmašīnas avāriju. Tiem, kas vēlas sevi nobiedēt un, iespējams, pat izvairīties no lidošanas turpmākos gadus, šie stāsti ir kā radīti. Rakstā netiek minētas ne aviokompānijas, ne lidostas, jo piloti vēlējās palikt anonīmi.

Pirmais stāsts.

Kāda aviokompānija nolēmusi uzsākt pacelšanos, lai gan dispečeri bija devuši norādes vēl nedaudz uzgaidīt. Tomēr pēdējā brīdī lidmašīna nepacēlās, bet pēc neliela izbrauciena nostājās iepriekšējā vietā. Varbūt šis stāsts nešķiet briesmīgs, bet vienmēr pastāv iespēja, ka tas varētu traucēt kādai citai lidmašīnai un izraisīt avāriju.

Otrais stāsts.

Lidmašīna lido kruīza režīmā, kad pēkšņi visi ekrāni pārstāj darboties. Mums nebija nekādas informācijas par lidojumu un autopilots bija atvienojies. Mums nebija nekā. Momentā izsludinājām avārijas situāciju, bet pēc dažām sekundēm viss normalizējās un ekrāni atkal darbojās. Neviens no mums nesaprata, kāds bija šī incidenta cēlonis.

Trešais stāsts.

Pēdējais incidents notika lidmašīnai nolaižoties. Kad sāku nolaišanās procesu, sistēmā izdzirdēju, ka kāda lidmašīna taisās pacelties no tā paša skrejceļa, kurā manis vadītā lidmašīna grasījās nolaisties. Nekavējoties ziņoju dispečerim par šo problēmu un otras lidmašīnas pacelšanās tika pārtraukta.

Ceturtais stāsts.

Skaļas sprādzienveidīgas skaņas nāca no viena dzinēja, mēs nebijām pārliecināti, kas rada šo troksni. Nekavējoties pārbaudījām kontrolsarakstu, kas noteica - viens no dzinējiem patērē vairāk elektroenerģijas nekā otrs. Kabīnē sāka ienākt dūmi un nekavējoties tika ieslēgta ventilācija. Izlēmām izslēgt vienu dzinēju un atgriezties bāzes stacijā. Turpmāko lidojumu turpinājām ar vienu dzinēju un veicām gludu nosēšanos neskatoties uz asimetrisko formu.

Novēlam Jums veiksmīgu lidojumu bez starpgadījumiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Biznesa augstskola Turība
,


SIXT Latvija
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.29756403sec.