Dīvainākās lietas, kas atrastas rokas bagāžā

Kuram gan nav nācies atdot sauļošanās krēma pudelīti, vai ūdens pudeli drošības pārbaudes darbiniekiem pirms lidojuma. Šīs lietas nobāl salīdzinājumā ar to, ko Amerikas Transporta drošības darbinieki atrod cilvēku bagāžās.

Pagājušajā nedēļā reģistrēti 67 šaujamieroči, kas atrasti rokas bagāžā un 56 no tiem bijuši pielādēti. Kādā no bagāžām atrasts lielgabala šaujampulveris. Drošības eksperti atgādina, ka viss, kas izskatās pēc sprāgstvielām ir aizliegts un tiks konfiscēts. Pusaudzis, kurš lidoja no Toronto uz Vankūveru tika aizturēts pēc tam, kad pārbaudē tika konstatēta granāta viņa bagāžā. Uz Toronto Pearson International lidostu tika nosūtīta Sprāgstvielu likvidēšanas vienība. Kad drošības darbinieki vaicāja, kāpēc viltus granāta atrodas pusaudža somā, viņš atbildēja: "Domāju, ka tas būs jautri". Pēc šī incidenta jaunietim tas vairs nešķita tik jautri.

Dažas interesantas lietas, kas konfiscētas no rokas bagāžas:

1. Lavīnu uztvērējs

Paštaisīts rīks, kas brīdina par lavīnu iespējamību tika atrasts rokas bagāžā 2014. gadā, Aļaskas galvenajā lidostā - Ted Stevens Anchorage International Airport. Drošības dienesti to identificēja kā sprādzienbīstamu un pasažieris tika arestēts.

2. Granātas

Vairāk nekā 140 granātām līdzīgi priekšmeti tika konfiscēti pagājušajā gadā. Daži no tiem atrasti pat sieviešu rokassomiņās.

3. Cirvji un āmuri

Pārbaudiet savu somu divreiz, lai pārliecinātos, ka neesat paņēmis kaut ko lieku. Šis mājās darinātais koka āmurs pievienojas konfiscēto lietu sarakstam.

4. Gaļas griezējs

Floridas Starptautiskajā lidostā pagājušajā, 2014. gadā rokas bagāžā tika atrasts šis gaļas griezējs. Asmeņi, blenderi un citi pārtikas smalcinātāji ir aizliegti līdzņemšanai rokas bagāžā.

5. Lāču atbaidītājs

Lāču atbaidītājs - tas ir skaņas baloniņš, kurš paredzēts lāču atbaidīšanai Amerikas Savienotajās Valstīs. Amerikas iedzīvotājiem tā aizliegums lidojumos parasti ir pārsteigums.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.30648208sec.