Jauns maršruts - Ryanair sāk lidojumus no Rīgas uz Berlīni

Zemo cenu lidsabiedrība Ryanair 2015. gada  27. oktobrī  atklāj jaunu maršrutu Rīga-Berlīne, kurā lidojumi tiks veikti ik dienu Ryanair 2015. gada ziemas saraksta ietvaros, kas paredz vairāk nekā 885 000 klientu pārvadāšanu.

Latvijas klientiem un viesiem lidostā "Rīga" aviosabiedrība šoziem piedāvā 13 zemo cenu maršrutus, kā arī uzlabojumus klientu apkalpošanā, jo Ryanair jau otro gadu turpina savu pastāvīgās pakalpojumu pilnveides programmu ("Always Getting Better", kas ietver jaunu mājaslapu, jaunas lietotnes, jaunus gaisa kuģu salonu interjerus, jaunus apkalpes formas tērpus un uzlabotu reisu ēdienkarti.

Ryanair pārdošanas un mārketinga menedžeris Latvijā Hanss Jorgens Elness (Hans Jorgen Elnaes) norāda: "Mēs esam ļoti gandarīti, atklājot jaunu maršrutu no Rīgas uz Berlīni, kurā lidojumi, saskaņā ar mūsu 2015. gada ziemas sarakstu, notiks katru dienu.  

Latvijas klienti un viesi turpmākajos mēnešos saņems jaunus uzlabojumus, ieskaitot mūsu inovatīvo personalizēto interneta vietni ar aizraujošām digitālām iespējām, tādām kā biļetes cenas fiksēšana ("hold the fare"), autentiskas ceļotāju atsauksmes par galamērķiem un uzlabotas ēdienkartes, kā arī jauni apkalpes formas tērpi un jauni gaisa kuģu interjeri. Uzlabojumi turpināsies arī trešajā gadā, kad mēs turpināsim piedāvāt daudz  vairāk nekā tikai viszemākās biļešu cenas.

Lai nosvinētu jaunā maršruta Rīga – Berlīne atklāšanu, mēs izsludinām biļešu izpārdošanu par cenu, sākot no €19.99, kuras būs iespējams rezervēt līdz 29. oktobra pusnaktij."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.69800806sec.