airBaltic uzsāk sadarbību ar Air Serbia

Latvijas aviokompānija airBaltic un Serbijas Republikas nacionālā aviokompānija Air Serbia noslēgušas sadarbības līgumu, kas piedāvās pasažieriem jaunas, ērtas ceļošanas iespējas starp Belgradu un Baltijas valstu galvaspilsētām Rīgu un Tallinu.

Sadarbības ietvaros airBaltic lietos savu lidojumu kodu "BT" 56 Air Serbia apkalpotajos iknedēļas reisos starp Belgradu un septiņām nozīmīgām pilsētām Eiropā: Amsterdamu, Berlīni, Briseli, Kopenhāgenu, Stokholmu, Vīni un Varšavu.

Arī Air Serbia lidojumu kods "JU" būs redzams 47 airBaltic apkalpotajos iknedēļas reisos starp Rīgu un Amsterdamu, Berlīni, Briseli, Kopenhāgenu, Stokholmu, Vīni* un Varšavu*, kā arī reisā starp Tallinu un Vīni.

Kopumā šie savienojumi ļaus ceļotājiem lidot starp Latvijas, Igaunijas galvaspilsētām un Serbiju ar vienu pārsēšanos, izmantojot vienu biļeti visam ceļojumam.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): "Mūsu mājas tirgus ir Latvija, Igaunija un Lietuva. airBaltic savieno Baltijas valstu galvaspilsētas ar lielākajiem gaisa satiksmes centriem, veicot vairākus lidojumus dienā. Šajos centros mēs satiekamies ar mūsu partneru aviokompānijām, kas spēj nogādāt mūsu pasažierus jebkurā pasaules lidostā un atpakaļ. Mēs esam priecīgi apvienot spēkus ar Air Serbia un kopā uzlabot savienojumu starp Belgradu un Baltijas valstu galvaspilsētām."

Air Serbia izpilddirektors Dane Kondičs (Dane Kondić): "Šis sadarbības līgums paplašina mūsu Ziemeļeiropas tīklu, piedāvājot gaisa satiksmes pasažieriem vairāk jaunu ceļošanas iespēju, dodoties uz un no Baltijas valstīm. Mūsu kodu koplietojuma partnerības ir mūsu biznesa modeļa stūrakmens un mēs ar lielāko prieku gaidām airBaltic viesus mūsu lidmašīnās."

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

* vēl jāapstiprina regulatoram.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48604918sec.