airBaltic saņem pasaulē punktuālākās aviokompānijas apbalvojumus

2016.gada 5.februārī Rīgā ieradās trīs OAG apbalvojumi Latvijas aviokompānijai airBaltic. Kā ziņots janvārī, OAG analītiķi, kuri apkopojuši un analizējuši punktualitātes rādītājus par vairāk nekā 50 miljoniem reisu, atzinuši airBaltic par punktuālāko aviosabiedrību pasaulē un apbalvojuši airBaltic trīs kategorijās – pasaulē punktuālākā lidsabiedrība, punktuālā aviokompānija EMEA reģionā un pirmā starp lielākajām aviokompānijām.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mūsu klienti var paļauties uz punktuāliem lidojumiem. airBaltic komanda ir ārkārtīgi lepna otro gadu pēc kārtas saņemt pasaulē punktuālākās aviokompānijas apbalvojumu. Mēs jau iepriekš esam izcēlušies punktualitātes rādītājos, taču ar aptuveni 94 no 100 reisiem, kuri savu galamērķi sasnieguši precīzi noteiktajā laikā vai pirms tā, mēs esam spējuši noturēt savas pozīcijas pašā augšgalā divus gadus pēc kārtas."

OAG apkopotie dati liecina, ka airBaltic pērn sasniegusi punktualitātes rādītāju 94,4% apmērā lidojumos, kas savieno Baltijas valstis ar galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS. Tas nozīmē, ka vairāk nekā 9 no 10 airBaltic reisiem savu galamērķi sasnieguši precīzi noteiktajā laikā. Aviokompānijai airBaltic seko Copa Airlines, Azul, Japan Airlines, All Nippon Airways, Hawaiian Airlines un LOT.

OAG izpilddirektors Džons Grants (John Grant) norāda: "Aviokompāniju un lidostu punktualitātei ir nozīmīga loma šajā nozarē, jo nākotnē tā var radīt pozitīvas izmaiņas aviācijā. Salīdzināšanas rīks ir spēcīgs galvenais darbības rādītājs, kas palīdz veiksmīgi pasniegt produktus ceļotājiem. Ārkārtīgi lieli apsveikumi visiem airBaltic komandā, izcīnīt uzvaru vienreiz ir lieliski, taču paveikt to divus gadus pēc kārtas mūsu nozarē ir satriecošs rezultāts un pierādījums sekmīgai kompānijas vadībai un visiem darbiniekiem."

airBaltic bija pirmā aviokompānija Eiropā, kas 2009. gadā ieviesa laicīgas ielidošanas garantiju. Šī apdrošināšana piedāvā papildu ieguvumus tajos retajos gadījumos, kad aizkavēšanās ir notikusi.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Ar pilnīgu punktualitātes ziņojumu par 2015.gadu iespējams iepazīties šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45947194sec.