Top 10 lidmašīnu salona interjeri

Katru gadu tiek uzlaboti lidmašīnu interjera un salona koncepti, kas risina pasažieru pamatotās sūdzības par neērtībām, tādā veidā iekārtojot lidojuma telpu vēl parocīgāku un ērtāku, ļaujot ceļu ar gaisa kuģi izbaudīt pilnībā. Jaunākās tendences interjerā atspoguļo pieaugošo lomu tehnoloģiskajā attīstībā.


Telpa, kas pielāgojas dažādām vajadzībām

Šī ietilpīgā pārvērtību telpa viegli transformējas no atpūtas un izklaides vietas uz stūra biroju, ēdamistabu un guļamistabu. Šī istaba ir pievilcīgs variants atbildīgām un profesionālām personām, kam svarīgi būt apritē arī garāku pārlidojumu laikā.


Atzveltnes ar iestrādātu vietu privātās planšetes izmantošanai

Šī īpatnība atspoguļo pieaugošo tendenci lidojumu laikā izmantot savas privātās planšetes gan darbam, gan izklaidei.  


Krēsls, ko var ērti nolaist

Šķiet, teju katram dzīves laikā braucienu laikā aktuāls jautājums ir iekārtoties pēc iespējas ērtākā pozā un teju katrs piedzīvojis neērtības, ja kāds iekārtojas ērtāk, nerēķinoties ar priekšā vai aizmugurē sēdošajiem pasažieriem. Šis dizains viegli transformējas un darbojas labi, pēc iespējas racionālāk izmantojot jau tā ierobežoto lidmašīnas salona telpu.


Sēdvieta, kas nosaka pasažiera pašsajūtu

Aizraujoši ieskatīties nākotnes piedāvātajās iespējās. Radīta sēdvieta, kas ar īpašiem sensoriem uztvers ziņas par lidmašīnas pasažieru sirdsdarbību, garastāvokli un noskaņojumu, nosūtot atjauninājumu tieši uz apkalpes ierīcēm.


Luksus gaisa telpa

Izsmalcināts stils, tehnoloģiskie uzlabojumi un nekādas gravitācijas pārmaiņas. Šāda luksus iespēja paredzēta biznesa vai pirmās klases pasažieriem.


Džeza sēdvieta

Sēdvieta pasažieriem ar plašām izklaides iespējām paredzēta kā moderns risinājums ekonomiskās klases komfortam, ko radījusi Panasonic kompānija.


iPax

Sēdvieta ir gudrs risinājums zemo izmaksu lidojumu kompānijām. Šajās sēdvietās pieejama kredītkaršu lasīšanas iespēja, kas palielina kompānijas ieņēmumus no papildus pārdošanas lidojuma laikā.


Daudzfunkcionāla gaisa kuģa virtuve jeb kambīze

Jaunākās tendences pierāda, ka virtuves ārpus ierastajām telpām var būt ne vien blāvas un kvadrātveida, bet gan ar skaistu formu un daudzām funkcijām, kas tikai paspilgtina lidmašīnas telpas vizuālo iespaidu un dizainu.


Y-sēdvieta

Līdzsvarotas aviokompāniju pasažieru vajadzības, ieviešot gudru pārveidojamo sēdvietu ar divām pozīcijām, kas viegli transformējas sēdvietā pieaugušajiem un sēdvietā, kas paredzētas bērniem.


Saules aptumsums

Šis vienkāršais saules enerģijas izmantošanas risinājums ļauj ar gaismu uzlādēt elektroniskās ierīces lidojuma laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.41972899sec.