Wizz Air paziņo par jaunu bāzi un septiņiem jauniem maršrutiem

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air paziņo, ka septembrī ar vienu lidmašīnu A320 uzsāks bāzes darbību Dāvida Celtnieka Kutaisi starptautiskajā lidostā un pievienos septiņus jaunus maršrutus uz Eiropu.

Wizz Air uzsāks jaunus lidojumus divreiz nedēļā no Kutaisi uz Berlīni Šēnefeldi, Minheni Memmingeni, Milānu Bergamo, Dortmundi, Larnaku un Sofiju, bet lidojumi maršrutā Kutaisi–Saloniki notiks trīs reizes nedēļā. Ar šiem jaunajiem galamērķiem Wizz Air lidojumu tīkls no Gruzijas sastāv no 11 maršrutiem uz astoņām valstīm.

Ar daudziem dārziem un koku ieskautām ielām slavenā Kutaisi ir otrā lielākā pilsēta Gruzijā. Tās ievērojamākais vēstures piemineklis ir 11. gs. celtā Bagrata katedrāle, kas ir iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā. Wizz Air uzsāka darbību Kutaisi 2012. gadā un kopš tā laika ir pārvadājusi vairāk nekā 500 tūkstošus pasažieru.

Par bāzes atklāšanu šodien preses konferencē Tbilisi sīkāk informēja Gruzijas vicepremjers, Gruzijas ekonomikas un ilgtspējīgas attīstības ministrs Dimitrijs Kumsišvili un Wizz Air uzņēmuma vadītājs Oveins Džonss.

Wizz Air uzņēmuma vadītājs Oveins Džonss sacīja: "Mēs ar lielu prieku iesaistāmies Kutaisi ekonomiskajā attīstībā ne vien kultūras un tūrisma, bet arī uzņēmējdarbības un ražošanas jomā. Wizz Air uzskata, ka investīcijas Gruzijā, izvietojot lidmašīnu Airbus A320 un pieņemot darbā vietējo bāzes apkalpi, būs ekonomiski izdevīgas uzņēmējdarbībai Gruzijā un Wizz Air. Mēs zinām, cik pieejama gaisa satiksme ir svarīga reģiona ekonomiskajai attīstībai, kas ir bijis WIZZ darbības blakusprodukts visās mūsu bāzes pilsētās. Bāzes atvēršana šeit uzsver mūsu centienus nodrošināt Gruzijas iedzīvotājus ar augstas kvalitātes zemo cenu pakalpojumiem uz arvien vairāk pilsētām visā Eiropā."

Gruzijas vicepremjers, Gruzijas ekonomikas un ilgtspējīgas attīstības ministrs Dimitrijs Kumsišvili sacīja: "Atbilstoši auglīgajai un plašajai sadarbībai ar lepnumu sveicam Wizz Air, vienu no lielākajiem zemo izmaksu pārvadātājiem Eiropā, ar bāzes atvēršanu Kutaisi starptautiskajā lidostā, kas ir pirmā zemo izmaksu lidosta šajā reģionā. Mēs esam pārliecināti, ka Kutaisi starptautiskā lidosta būs veiksmīga un produktīva Wizz Air darbības bāze, kas veicinās tūrisma attīstību Gruzijā un sniegs jaunas iespējas Gruzijas ceļotājiem doties uz Eiropu par pieņemamām biļešu cenām. Wizz Air bāze radīs jaunas darba iespējas nozares profesionāļiem, un tai būs pozitīva ietekme uz aviācijas nozari kopumā."

Viena no vadošajiem aviosabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori nesen ir nosaukuši Wizz Air par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību.

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 66 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un piedāvā lidojumus vairāk nekā 400 maršrutos no 24 bāzēm, savienojot 119 galamērķu 38 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 600 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, 2015. gadā padarot Wizz Air par 19,2 miljonu pasažieru izvēli. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share.

Valdnieka Dāvida Celtnieka Kutaisi starptautiskā lidosta

Kutaisi starptautiskā lidosta pieder un to pilnīgi pārvalda SIA "Gruzijas apvienotās lidostas", kas darbojas Gruzijas Ekonomikas un ilgtspējīgas attīstības ministrijas paspārnē. Lidosta pārbūvēta 2012. gadā un ir pirmā starptautiskā lidosta reģionā, kas piedāvā izmaksu ziņā efektīvus lidsabiedrību pakalpojumus. Pēdējo triju gadu laikā Kutaisi starptautiskā lidosta ir apkalpojusi vairāk nekā 600 tūkstošus pasažieru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13734818sec.