Ja velies kļūt par stjuartu, tieši Tev airBaltic sagādājis lieliskus jaunumus

Latvijas aviokompānija airBaltic martā un aprīlī īstenos pirmo "atvērto durvju" iniciatīvu gados jauniem profesionāļiem, kuri vēlas pievienoties stjuartu komandai un kļūt par daļu no lidsabiedrības biznesa plāna Horizon 2021.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "2016. gada pirmajos divos mēnešos pieaugušais pasažieru skaits ir apliecinājums mūsu Horizon 2021 biznesa plāna veiksmīgai darbībai. Turklāt airBaltic jaunās CS300 lidmašīnas 2016.gadā ieradīsies kopā ar uzlabotiem airBaltic maršrutiem un labākiem savienojumiem Baltijas reģionā. Šī iemesla dēļ mēs vēlamies piesaistīt jaunus talantus, kas pievienotos šai vēl nepieredzētajai un unikālajai attīstībai."

Sākotnēji šī iniciatīva būs paredzēta jauniem profesionāļiem, kuri vēlas pievienoties airBaltic godalgotajai stjuartu komandai. Martā un aprīlī airBaltic aicina motivētus jauniešus apmeklēt uzņēmuma galveno biroja ēku "atvērto durvju" pasākuma ietvaros, kas norisinās katru trešdienu no plkst.13.00. Šī projekta kandidātiem pirms pasākuma apmeklējuma nav jāaizpilda pieteikuma veidlapa, bet jāpaņem līdzi savs CV, personu apliecinošs dokuments un jāierodas uz atlasi. Lai iegūtu papildu informāciju, kandidāti ir laipni aicināti apmeklēt airBaltic darba piedāvājumu mājas lapu: http://recruite.airbaltic.com/.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51408911sec.