8 lidostas, kurās atcelts lidojums var izvērsties par labāko notikumu

Astoņas pasaules lidostas saviem pasažieriem sniedz iespēju izbaudīt dažādus relaksējošus, izklaidējošus un aizraujošus veidus, kā aizkavēt garo gaidīšanas laiku starp reisiem un pārvērst gaidīšanu piedzīvojumā tad, ja reiss kavējas.

"Changi" lidosta, Singapūra

Lidmašīnu reisa kavēšanās vienmēr saspringumu un nepatīkamas sajūtas. "Changi" lidosta šādos gadījumos sniedz dažādus aizraujošus un baudāmus priekus gan lieliem, gan maziem pasažieriem. "Changi" lidosta piedāvā iespējas relaksēties zivju Spa, iet saunā, peldēt baseinā, kā arī aplūkot krāsaino tauriņu dārzu, kas palīdzētu mazināt spriedzi, gaidot reisu. Lidosta piedāvā 2,5 stundas garu bezmaksas ekskursiju pa pilsētu. Pilsētas apskate pieejama vairākas reize dienā. "Changi" lidostas pārstāvji uzskata, ka sniedzot daudzas izklaides iespējas, lidostas viesiem ir iespēja atrast sev piemērotāko laika kavēkli līdz nākamajam reisam. "Changi" lidosta piedāvā arī iepirkšanās iespēju, kas ilgo gaidīšanas posmu var padarīt par lielisku iepirkšanās maratonu. Ja kāds vēlas paniekoties ar uzkodām vai dzērieniem, tie ir pieejami lidostas bārā.

"Seoul Incheon" starptautiskā lidosta, Dienvidkoreja

Šī lidosta ir teju vai brīvdienu galamērķis, jo lidostā ir pieejams golfa laukums, privātas guļamtelpas un grezni dārzi dabas mīļotājiem. Relaksāciju var meklēt gan piedāvātajās saunās un Spa, gan slidotavā un kazino. Lidostā var izbaudīt visu, ko vien sirds kāro. Pēc aktīvajām izklaidēm ir iespēja doties uz kafejnīcu, baudīt sātīgas un veselīgas pusdienas. Lidosta piedāvā plašas iespējas cilvēka garšas kārpiņu palutināšanā, izbaudot korejiešu gardās uzkodas, kā arī gūt garīgu baudu, aplūkojot Korejas kultūras muzeju, kurā atrodas 5000 gadus sena relikvijas. Starp vēsturiskajām relikvijām var redzēt karaļa apģērbu, iepazīt tradicionālo mākslu un mūziku.

Minhenes starptautiskā lidosta, Vācija

Ja esat spiesti ilgas stundas gaidīt lidostā un nekur nevēlaties doties, gaidot savu reisu, tad lidosta nodrošina teicamu, bezmaksas Wi-fi, kas darbojās arī tālākās zonās. Bez piekļuves internetam, pieaugušajiem ir iespēja pārbaudīt savu veiklību un spēku sērfojot un ķerot lielāko vilni, kas sastopams lidostas baseinā. Bez piedzīvojumu piedāvājumiem nepaliks arī bērni. No rītiem tiek rīkotas bērnu nometnes, kurās tie var iemācīties sērfot un jautri pavadīt laiku ar instruktoru. Nepieciešamo aprīkojumu sērfa nometnēm lidosta nodrošina bez maksas. Kafijas baudītājiem ir iespēja noteiktās lidostas vietās malkot kafiju bez maksas.

"Haneda" lidosta, Tokija

Vai esat dzirdējuši par lidostu, kurā ir planetārijs? Tokijas lidostā "Haneda" ir iespējams pavērt skatienu uz augšu un ieraudzīt brīnumu pilnu ainu – skatu, kas sniedz iespēju ieraudzīt teju 4 miljonus zvaigznes. Papildus zvaigžņu vērošanai, lidostas apmeklētājiem ir iespējams relaksēties dažādos masāžas krēslos, kā arī baudīt salonos piedāvātās ķermeņa kopšanas procedūras.

Taivānas "Taoyuan" starptautiskā lidosta, Taivāna

Ja garais laiks lidostā, jūs garlaiko, tad Taivānas lidosta piedāvā bezmaksas e-bibliotēku.  Telpa, kurā ir pieejams internets un iespējams uzlādēt elektroniskās ierīces, kā arī plašs piedāvājums e-grāmatu lasītājiem. Bibliotēkā ir ap 2000 grāmatu, gan angļu, gan ķīniešu valodā, kā arī desmitiem laikrakstu un žurnālu. Pasažieriem tiek piedāvāta arī foto staciju, kur uzņemt pašportretus, nosūtot bildes ģimenei un draugiem, izmantojot e-pasta starpniecību.  Ja ilgā kavēšanās vai garais brauciens ir licis jums justies diskomfortabli, tad  lidosta piedāvā bezmaksas 15 minūšu dušu, komplektā saņemot arī dušas piederumus.

"Dallas/Fort Worth" starptautiskā lidosta, ASV

"Dallas Fort Worth" lidostā atrodas jogas studija. Nesatraucaties par to, ka neesat savā čemodānā ielikuši jogas paklājiņu - par to parūpēsies joga studija, kur to ir iespējams saņemt par brīvu.  Kamēr vecāki atpūšas un relaksējas jogas  nodarbībās, bērniem ir iespēja doties uz rotaļu laukumu. Ja tomēr izvēlaties iegūt jaunas zināšanas par vietējo kultūru, tad lidostā darbojās bezmaksas mākslas ekskursijas, kas ilgst 60-90. Mākslas ekskursijas laikā ir iespējams aplūkot vairāk nekā 30 vietējo un starptautisko mākslinieku šedevrus.

Našvilas starptautiskā lidosta (Nashville) Tenesijas štatā, ASV

Ja tomēr jūs meklējat jestrāku lidostu, tad tādu var atrast Našvilā, kur lidostā būs sastopama dzīvā mūzika. Našvila ir kantrī mūzikas mājvieta, pateicoties tādām leģendām kā Elvisam Preslijam, (Elvis Presley) Dollijai Pārtonei (Dolly Parton) un Džonijam Kešam (Johnny Cash). Mūzikas entuziastiem šī vieta būs kā paradīze, jo ik gadu lidostā norisinās aptuveni 100 bezmaksas muzikālie pasākumi. Našvilas lidosta piedāvā arī mākslas programmu un publiskās izstādes, kuru krājumi skaitāmi simtos.

Honkongas starptautiskā lidosta, Ķīna

Ja esat vīlušies, ka nāksies aizkavēties lidostā un nepagūsiet laikus baudīt savu atvaļinājumu, Honkongas lidosta piedāvā brīvo laiku pavadīt izklaidējoties. Ceļojuma entuziastiem patiks lidostas "Aviācijas atklājuma centrs" (Aviation Discovery Centre), kur ir redzami eksponāti, grafikas ar objektiem, savukārt bērniem ir iespēja spēlēt lomu spēles ar pārģērbšanos dažādās darba formās. Ja, aizkavējoties lidostā,  sapņojat par spēli golfa laukumā, tad lidosta iepriecina ikvienu ar golfa laukumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14953899sec.