5 jautājumi, kas ir jāuzdod pirms lidojuma biļešu rezervēšanas

Mēs visi vēlamies sadarboties ar lidsabiedrību, kas ir uzticama, draudzīga, profesionāla un lēta. Lai izvēlētos sev vispiemērotāko lidsabiedrību, ir jāzina, kādi jautājumi jāuzdod to kompānijā, lai taptu skaidrs, kāda tā būs.

Vai aviokompānija galamērķī ieradīsies laikus?

Punktualitāte ir viena no aviokompāniju pamatvērtībām, jo nevienam nepatīk, ka reiss kavējas, līdz ar to var kavēt tālākos plānus. Lidsabiedrība "Hawaiian Airlines" savā kvalitātē un profesionālismā ieņēma top vietu, taču kā viens no faktoriem, viņu darbu aizkavēja laikapstākļi, kā piemēram, sniegs. Ziemas laikā, apstākļi var būt problēma un no lidsabiedrībām otro un trešo vietu ieņēma Aļaskas un Dienvidrietumu aviokompānijas.

Vai aviokompānija nenozaudēs bagāžu?

Reizēm gadās, ka pasažieru bagāža kaut kut noklīst, taču - ne uz visiem laikiem. TOP trīs aviokompānijas, kurās ir vismazāk izteiktas sūdzības par bagāžas nozaudēšanu vai sabojāšanu, ir "Virgin America", "JetBlue" un "Aļaska". Aviokompānijā "Virgin" uz 530000 pasažieriem tika konstatēti tikai 415 ziņojumi par bagāžas nozušanu. Vissliktākā statistika bija redzama aviokompānijai "ExpressJet", kur bija 6231 ziņojumi uz 1590000 pasažieriem.

Vai aviokompānija izturēs labi pret mani?

Vairums aviokompānijas ir profesionālas. Taču, ja rodas kādas pretenzijas, tad uzņēmuma birojā var iesniegt sūdzību. Lielākā daļa sūdzību bija par lidojumu problēmām ziemas laikā, par to kavēšanos, atcelšanu un nokavētu pārsēšanos. Vismazāk sūdzību bija par aviokompāniju "Aļaska", bet visvairāk par "Spirit". Taču šī statistika mainās ik mēnesi.

Vai aviokompānija rūpēsies par manu suni?

Cilvēki, kas strādā lidsabiedrībā tikpat daudz kā paši pasažieri ir dzīvnieku mīļotāji. Un visiem tas rada ciešanas, ja mājdzīvnieks tiek ievainots vai iet bojā lidojuma laikā. Tā notiek, bet ļoti reti. Ja jums ir mājdzīvnieks, kuru vēlaties ņemt līdzi ceļojumā, tad ieteicams ir iepriekš noskaidrot no aviokompānijas viņu nostāju pret dzīvniekiem, kas tiek ņemti līdzi un, kādas prasības ir jāievēro, lai aviokompānija sniegtu pozitīvu atbildi. Noskaidrojiet, vai ir kādi ierobežojumi, kas liedz jums ņemt līdzi savu mājdzīvnieku, pretējā gadījumā atstājiet savu mīluli mājās - tur viņi jutīsies vislabāk.

Vai aviokompānija man sniegs iespēju iegādāties biļetes par zemāku cenu?

Diemžēl, nav tādas vienas aviokompānijas, kas saviem pasažieriem sniegtu lētākas biļetes. Lielākoties labākie piedāvājumi ir atkarīgi no sezonas. Cenas var aplūkot salīdzināšanas vietnē, tādējādi redzot lētākas biļetes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17709208sec.