airBaltic piedāvā reģistrēties lidojumam 5 dienas pirms reisa

Sākot ar 2016. gada gada maiju, Latvijas lidsabiedrība airBaltic ievieš uzlabojumus interneta un mobilās reģistrācijas sistēmā, piedāvājot pasažieriem reģistrēties lidojumam piecas dienas iepriekš.

Laura Vecvanaga, klientu apkalpošanas un virszemes operāciju viceprezidente: "Šis uzlabojums ir laba ziņa mūsu klientiem. Tagad airBaltic pasažieri jau laicīgi varēs izvēlēties sev vēlamo vietu lidmašīnā un pabeigt reģistrāciju uz jebkuru reisu, kas tiks izpildīts nākamajās piecās dienās."

Uzlabojumu klāsts ir ieviests pašapkalpošanās reģistrācijai, šāds pakalpojums ir pieejams vietnē http://www.airBaltic.com un mobilajās ierīcēs. Reģistrācija internetā tagad pieejama piecas dienas (118 stundas) pirms plānotā reisa izlidošanas, iepriekšējo trīs dienu vietā. Reģistrācija internetā ir pieejama līdz brīdim, kad lidostā tiek slēgts reģistrēšanās sektors. Veicot  reģistrāciju internetā, pasažieri, kuriem nav reģistrējamās bagāžas, var doties tieši uz lidostas drošības kontroles punktu. Savukārt pasažieriem, kuriem ir reģistrējamā bagāža, tā ir jānodod tam speciāli paredzētā vietā.

Pasažieriem, kuri vēlas izmantot personalizētu reģistrāciju lidostā, šis pakalpojums tiek piedāvāts par 30 EUR. Bezmaksas reģistrāciju iespējams veikt Pašreģistrācijas automātos, kas pieejami Rīgas, Stokholmas un Kopenhāgenas lidostās.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.00930691sec.