Lidsabiedrība Wizz Air uzsāk lidojumus no Rīgas uz Telavivu

Lielākā Centrāleiropas un Austrumeiropas zemo izmaksu lidsabiedrība Wizz Air atklāj jaunu lidojumu maršrutu no Rīgas uz Telavivu. Lidojumi šajā ilgi gaidītajā maršrutā tiks piedāvāti visu gadu, divas reizes nedēļā, ļaujot pasažieriem ceļot no Latvijas un Izraēlu par īpaši zemām cenām, izbaudot izcilas kvalitātes pakalpojumus lidojuma laikā.

Pēc jaunā maršruta atklāšanas Wizz Air kopumā no Latvijas piedāvās deviņus dažādus maršrutus uz sešām valstīm.

Lidsabiedrības Wizz Air Korporatīvās komunikācijas vadītājs Gabors Vasarhelji (Gabor Vasarhelyi): "Mēs esam gandarīti par to, ka šodien atklāsim vēl vienu aizraujošu lidojumu - no mūsu bāzes Rīgā uz Telavivu. Attīstot gaisa satiksmi starp Latviju un Izraēlu, mēs dodam ieguldījumu tūrisma un viesmīlības nozarē, kā arī stiprinām biznesa attiecības starp abām valstīm. Mūsu draudzīgā Latvijas ekipāža ar vislielāko prieku sveiks pasažierus Wizz Air jaunajā lidojumu maršrutā."

Par Wizz Air:

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 69 Airbus A320 un A321 tipa lidmašīnu parku un piedāvā lidojumus vairāk nekā 420 maršrutos no 25 bāzēm, savienojot 124 galamērķu 39 valstīs. Wizz Air aptuveni 2 600 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas. Pēc apkopotajiem rezultātiem finanšu gadā, kas noslēdzās 2016. gada 31. martā, Wizz Air kļuva par 20 miljonu pasažieru izvēli. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share. Viena no vadošajiem aviosabiedrību nozares žurnāliem Air Transport World redaktori nesen nosauca Wizz Air par 2016. gada vērtīgo lidsabiedrību (2016 Value Airline).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84724092sec.