5 pakalpojumi, no kuru izmantošanas lidostas teritorijā ieteicams izvairīties

Ceļotāji, kuriem ir svarīgi pieturēties pie budžeta un iegūt labākos piedāvājumus par izdevīgāko cenu, noteikti ir svarīgs katrs sīkums, ar ko nākas saskarties ceļojuma laikā. Lai arī lidostās lielākoties piedāvājumu klāsts ir plašs un kvalitatīvs, tas ne vienmēr būs izdevīgākais variants.

Ēdināšana

Pēdējo gadu laika lidostu ēdināšanas piedāvājumi ir krietni uzlabojušies, tomēr piedāvātās cenas noteikti būs augstākas kā jebkur citur pilsētā. Protams, ja konkrētā lidosta ir tikai pieturas punkts ceļā uz galamērķi, tad nepaēdis nepaliks neviens. Izvairīšanās no lidostu ēdināšanas ir vieglāk pasakāms nekā izdarāms process, to veicina tas, ka daudzas aviokompānijas šobrīd piedāvā ēdināšanu vai uzkodas tikai tālajiem lidojumiem, tāpēc nereti pasažieriem ir piespiedu kārtā nepieciešams ieturēt savu ikdienišķo maltīti kādā no lidostas ēstuvēm.

Duty free zona

Jebkurš ceļotājs ir labi pazīstams ar beznodokļu jeb Duty free zonu. Tomēr ne vienmēr un visur šajā zonā piedāvātās preces būs ievērojami lētākas kā citur, jo nodoklis var sastādīt visai niecīgu summu no preces oriģinālās pārdošanas cenas veikalos. Pilnīga pārliecība, ka cenas ir izdevīgākas, varētu būt tikai tiem pircējiem, kuri regulāri iegādājas konkrētas kategorijas preces veikalos.

Lidostas transporta serviss

Lielākajās pasaules pilsētās lidostas atrodas tālu no pilsētas centra, kas veido papildus izmaksas ceļojuma budžetā, jo ir jāizmanto kāds transporta pakalpojums, lai nokļūtu sev vēlamajā vietā. Tomēr arī vietās, kur veicamā distance nav tik ievērojama, jebkurā gadījumā lidostas transporta cenas var būt pārsteigums katram. Alternatīvā taksometriem, lidostas tuvuma noteikti ir atrodams arī sabiedriskais transports – autobuss vai vilciens, kurš ērti un ātri aizgādās pasažierus uz pilsētas centru, turklāt ietaupot naudu.

Naudas maiņas punkts

Cilvēki, kuri lidostā maina valūtu visdrīzāk ir nokļuvuši kādā ārkārtas situācijā vai arī situācija ir izveidojusies nepietiekamas ceļojuma plānošanas rezultātā. Lidostas tarifi ir augstāki kā citur pilsētā, bet tas noteikti nenozīmē, ka lidostas jebkādā veidā cenšas piekrāpt savus klientus. Tas ir skaidrojams ar to, ka lidosta atrodas visai dārgā vietā, tādējādi arī cenas tiek pielāgotas visiem citiem pakalpojumiem. Viena no labākajām alternatīvām steidzamam gadījumam būtu izmantot bankomātu.

Autotransporta noma

Ja ir radusies vēlme ceļojuma galamērķī iznomāt kādu autotransportu, tad iespējams labākais variants būs to iznomāt kādā, pilsētas centrā atrodamā, nomas punktā. Lai iegūtu izdevīgāko piedāvājumu jāveic pavisam vienkārša cenu salīdzināšana, kuru iespējams veikt vairākos interneta portālos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44998908sec.