5 lidostas, kuras piedāvā plašas izklaides un atpūtas iespējas

Dažādu iemeslu dēļ lidostās sanāk uzturēties krietni ilgāk nekā plānots. Tam par iemeslu var kalpot gan aizkavējušies reisi, gan slikti laikapstākļi un citi iemesli. Tomēr ir lidostas, kas ir parūpējušās par apmeklētājiem, kas nonākuši šādā situācijā

McCarran International Airport, Lasvegasa

Kā jau šai slavenajai ASV pilsētai pienākas, lidosta piedāvā izmantot savu laimi azartspēlēs, tā vietā, lai nepacietīgi gaidītu savu reisu. Lidostā izvietots arī mākslas muzejs un aviācijas muzejs, kā arī ēdienu mīļiem ir iespēja baudīt gardākos ēdienus dažādās ēstuvēs, kas ir pielāgotas katrai gaumei.

Dallas-Fort Worth International Airport, Dalasa

Lidosta saviem apmeklētājiem piedāvā izkustēties – ir gan pietiekoši vietas pastaigām, gan izveidotas 2 jogas studijas. Tālu ceļu mērojošiem ceļotājiem ir iespēja arī atpūsties un noīrēt vietu, kur izgulēties. Šai lidostai ir arī ievērojams lidmašīnu vērotavas laukums ar piknika vietu, teleskopu un pat radio, kurš pārraida gaisa satiksmes kontroles ziņojumus.

The Minneapolis-St. Pauls Airport, Mineapolisa

Plašs veikalu un ēdnīcu piedāvājums, par ko atzinīgi izsakās lielākā daļa ceļotāju. Šajā lidostā iespējams doties arī pie friziera vai nosūtīt pastkartīti, izmantojot pasta pakalpojumus. Videospēļu cienītājiem ir izveidota atsevišķa telpa, kur izklaidēties.

San Francisco International Airport, Sanfrancisko

Dabas baudītājiem noteikti patiks apskatīt lidostā esošo akvāriju ar dažādām zivīm un citiem jūras iemītniekiem. Lidostā var apskatīt arī dažādus lidmašīnu modeļus, ceļojumu fotogrāfijas un vēsturiskas lidmašīnu apkalpes uniformas. Svētkos un brīvdienās var baudīt vairākus dzīvās mūzikas priekšnesumus vai relaksēties kādā no pieejamajām jogas studijām.

Miami International Airport, Maiami 

Luksus dzīves baudītājiem noteikti piesaistīts šīs lidostas veikalu piedāvājums, kur iespējams iegādāties preces no tādiem zīmoliem kā Coach, Emporio Armani, M.A.C. , Desigual un L'Occitane. Turklāt pēc iepirkšanās lieti noderēs lidostas SPA un kārtīgas maltītes ieturēšana, kas palīdzēs atgūt spēkus pēc nogurdinošas dienas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53655887sec.