Ņujorkas metro iegūs otro elpu

Ņujorka noteikti ir viena no mūsdienīgākajām pilsētām pasaulē, bet Ņujorkas gubernators ir nācis klāja ar paziņojumu par saviem nākotnes plāniem kā nodrošināt pilsētas iedzīvotāju un viesu ātrāku, drošāku un ērtāku pārvietošanos pa pilsētu.

Gubernators Endrjū Kuomo atklājis, ka Ņujorkas pilsētas metro gaida nozīmīgas pārmaiņas, ne tikai ērtības ziņā, bet arī sistēmas uzlabošanā. Metro šobrīd ir nozīmīgs apskates objekts jebkuram tūristam, kurš apmeklē šo metropoli, jo tieši šeit var iegūt īsto Ņujorkas pieredzi.

Jaunajā 5 gadu projektā tiks ieguldīti 27 milJardi ASV dolāri, projekta laikā tiks uzlabota pieeja Wi-Fi tīklam, tiks uzstādīti arī USB porti un pats galvenais – tiks ražoti 1025 jauni metro vilcieni, kuri veicinās ātrāku cilvēku plūsmu un kapacitāti, ko tie spēs uzņemt. Pašas pazemes metro stacijas kļūs krāsainākas un saistošākas jebkuram pasažierim – jaunas gaismas, informatīvie ekrāni un iespēja uzlādēt savu mobilo ierīci. Vairums metro staciju tiks būtiski uzlabotas, bet 31 no tām tiks pilnībā renovētas.

Ņujorkas gubernators uzsver, ka pilsēta ir pelnījusi pasaules klases transporta tīklu, tādu, kas būtu saucams par 21.gadsimta būtisku sastāvdaļu. Projekts sevī ietver ne tikai renovācijas darbus, bet standartu celšanu, kas novērsīs lielās rindas un iespējamo metro kavēšanos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Daugavpils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63175106sec.