«Lux Express» mājas lapā pilnveido informāciju par ceļošanu personām ar kustību traucējumiem

Starptautiskais pārvadātājs “Lux Express” veicis uzlabojumus biļešu pārdošanas, pasažieru un bagāžas pārvadāšanas noteikumos, papildinot sadaļu par ceļošanu cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

 

“Lux Express Latvia” valdes loceklis Krišjānis Reķis piektdien, 12. jūlijā, personīgi tikās ar apvienības “Apeirons” biedriem, lai pārrunātu 8. jūlijā radušos neērto situāciju un uzklausītu apvienības ieteikumus par iespējām uzlabot pasažieru ar kustību traucējumiem ceļošanas pieredzi.


“Vēlos pateikties apvienībai par konstruktīvo un pozitīvo tikšanos. Kopīgi pārrunājām risinājumus iespējami drošai un ērtai ceļošanai un rīcības soļus, braucienu plānojot. Apspriedām arī ierosinājumus uzlabojumiem uzņēmuma “Lux Express” interneta lapā, lai norādes par ceļošanu cilvēkiem ar kustību traucējumiem ir skaidras un ikvienam ērti atrodamas,” skaidro K. Reķis.


Pašlaik nepilnības informācijā ir novērstas. Atbilstoši “Apeirons” ieteikumiem veikti uzlabojumi noteikumu sadaļā. Attiecīgi papildināta informācija par iespēju novietot ratiņkrēslu bagāžas nodalījumā, par biļešu kompensācijas apmaksu, par nepieciešamību informēt pārvadātāju vismaz 36 stundas pirms reisa, ja būs nepieciešama palīdzība, par  iespēju rezervēt konkrētas sēdvietas biļešu recervācijas vai iegādes brīdī un par iespējamo reisa atteikšanu pasažierim, ja pārvadāšana nav droša vai transportlīdzekļa konstrukcija nav atbilstoša.


Personas ar ierobežotām pārvietošanās spējām ir gaidītas “Lux Express” reisos, tikai lūgums par to iepriekš informēt pārvadātāju. Pašlaik informācija ir papildināta latviešu un angļu valodā, un līdz nedēļas beigām tā būs pieejama arī citās valodās.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.03.2024 - 26.03.2024 TURCIJA no 280 € CelojumuBode.lv
Sezonas sākums jau pēc dažām nedēļām. Visu tūroperatoru piedāvājumi un akcijas! | Skatīt vairāk
280 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13761878sec.