Atklās Baltijā pirmo biznesa klases autobusu līniju uz Sanktpēterburgu

01.12.2010 Baltijas pasažieru pārvadājumu uzņēmums Lux Express atklās pirmo biznesa līniju uz Sanktpēterburgu, nodrošinot biznesa cilvēkiem, tūristiem un ģimenēm, kas apciemo Krievijā savus radus, vēl modernākas ceļošanas iespējas.

„Atklājot pirmo biznesa līniju uz Sanktpēterburgu, esam veikuši nopietnas investīcijas Latvijas un Krievijas ekonomiskās sadarbības veicināšanai. Rīgas pilsētai ir būtiska priekšrocība – tā ir kā tilts starp austrumiem un rietumiem, turklāt mums ir visa nepieciešamā infrastruktūra, atbilstošā līmenī informācijas tehnoloģijas, loģistikas parki, biznesa inkubatori. Nodrošinot ērtu un kvalitatīvu savienojumu starp Rīgu un Sanktpēterburgu, mēs radām vēl plašākas iespējas kopīgai sadarbībai,” skaidro Lux Express Latvia valdes locekle Regīna Reķe.

Lux Express autobusus maršrutā uz Sanktpēterburgu iecienījuši ne tikai uzņēmumu darbinieki, bet arī ceļotāji un ģimenes, kas vēlās apciemot radus Krievijā.

„Ieguvējs no jaunās līnijas atklāšanas viennozīmīgi ir pasažieris, jo esam spējuši būtiski uzlabot pakalpojumu, vienlaikus saglabājot pievilcīgu cenu. Tas nozīmē, ka biznesa līnija būs pieejama daudz plašākai auditorijai, ne tikai darījumu cilvēkiem. Arī mūsu konkurenti, lai saglabātu savas tirgus pozīcijas, būs spiesti domāt par pakalpojumu servisa uzlabošanu,” atzīst R.Reķe, skaidrojot jaunās līnijas pienesumu tūrisma industrijai.

Pirmās līnijas atklāšanā piedalīsies arī Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja vadītājs Gastons Neimanis, sniedzot ieskatu par šī gada darbības rezultātiem, kā arī nākamā gada plāniem tūrisma attīstības jomā.

Pasažieru pārvadājumu uzņēmums Lux Epress šā gada pirmajos deviņos mēnešos maršrutā Rīga - Sanktpēterburga ir pārvadājis par 35% pasažieru vairāk, salīdzinot ar aizvadītā gada rādītājiem. Pieaugot pieprasījumam biznesa vidē pēc augstāka servisa pakalpojumiem, Lux Express pieņēma lēmumu atklāt arī pirmo biznesa līniju uz Sanktpēterburgu.

Lux Express biznesa klases autobusu līnijas pasažieriem ceļojuma laikā ir iespēja strādāt, izmantojot datoru. Autobusos bez maksas ir nodrošināts bezvadu internets, karstie dzērieni, jaunākie laikraksti, iespēja izmantot 220V.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Nikos Travel
,


SIXT Latvija
,


1st-studio.com
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.17929196sec.