Ziemas prieki un pankūku ēšana kopā ar Bānīti

Jau šo sestdien - 25. februārī Gulbenes – Alūksnes bānītis un AS „Pasažieru vilciens” vedīs savus pasažierus uz Stāmerienas distanču slēpošanas sacensībām „STĀMERIENA 2012" un Masļenicas svinībām, bet tos, kas Vidzemes pērlē domā pavadīt vairāk laika – uz Alūksnes muižas parka svētkiem.

Turpinot ikmēneša sestdienu dzelzceļiskos pasākumus, šoreiz bānītis sadarbībā ar AS „Pasažieru vilciens” aicina izbaudīt īstus un aktīvus ziemas priekus Stāmerienā.

Pasākuma dalībnieki varēs piedalīties distanču slēpošanā pa Stāmerienas pils parka teritoriju (jāņem līdz savu slēpošanas inventāru), braucienos ar ragavām no kalna, kā arī zemledus makšķerēšanas pasākumā uz Stāmerienas ezera (ar savu makšķernieku inventāru). Drosmīgākie varēs ņemt dalību skijoringā, kura dalībniekus ar slaloma slēpēm vilks zirgs, praktiskākie varēs doties braucienā zirgu kamanās (vai ratos), bet izsalkušākie piedalīties pankūku un tējas degustācijā.

No Rīgas uz Gulbeni AS ”Pasažieru vilciens” reiss aties plkst. 8:29. Pēc ierašanās Gulbenē plkst. 12:16 tiks organizēta Gulbenes šaursliežu depo apskate, savukārt plkst. 13:00 Gulbenes – Alūksnes bānītis savus viesus vedīs uz Stāmerienas dzelzceļa staciju, no kurienes pasažieri tiks nogādāti uz pasākuma svinību vietu - Stāmerienas pils parku.

No Stāmerienes stacijas uz Gulbeni bānītis izbrauks plkst. 16:22, bet AS „Pasažieru vilciens” reiss no Gulbenes uz Rīgu aties plkst. 17:10.

Lai dotos ekskursijā nepieciešama iepriekš pieteikšanās pa tālruņiem 20228884; 64473037 vai e-pastu [email protected]. Ekskursijas cena, ietverot braucienus ar bānīti, vizināšanos ar zirgiem, gida pakalpojumus, aktivitātes Stāmerienā, pankūku ēšana u.c. - 10 Ls no personas (atsevišķi vien jāpērk biļete uz AS „Pasažieru vilciens” reisiem).

Bet tos, kas Malienas pusē vēlēsies uzkavēties abas brīvdienas, Bānītis labprāt aizvedīs uz Alūksnes muižas parka svētkiem (informācija par šī pasākuma norisi www.aluksne.lv, bānīša kustības saraksts www.banitis.lv/timetable.htm un sabiedriskā transporta kustības saraksts uz Rīgu atrodams www.1188.lv).

Bez kopīgajiem ikmēneša sestdienu braucieniem, Gulbenes – Alūksnes bānītis kursē katru dienu, visu gadu, pārvadājot gan vietējos iedzīvotājus, gan tūristus starp diviem novadu centriem – Gulbeni un Alūksni un piedāvājot iesaistīties dažādos pasākumos un aktivitātēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38552904sec.