Lux Express piedāvās arī dzelzceļa pasažieru pārvadājumus

2012.gada 28. februārī, starptautiskais pasažieru pārvadājumu uzņēmums Lux Express Group paziņojis par savu ieceri tuvāko gadu laikā atklāt vilcienu līniju Tallina - Sanktpēterburga.

Kompānijas vadītājs Hannes Sārpū (Hannes Saarpuu) norāda, ka stabilā ekonomiskā situācija iedrošina uzņēmumu paplašināt savu darbību un veikt investīcijas ne tikai autobusu pasažieru pārvadājumos, bet ienākt arī dzelzceļa pasažieru pārvadājumu tirgū. Dažu gadu laikā Igaunijas uzņēmums Lux Express Group plāno investēt vairāk nekā 20 miljonus eiro savu pakalpojumu attīstībā.

Uzņēmuma vadītājs atzīst, ka pasažieru skaits maršrutā Tallina - Sanktpēterburga pēdējo gadu laikā ir būtiski pieaudzis, un pasažieru pārvadājumiem ar autobusu pietrūkst kapacitātes, lai apmierinātu augošo pieprasījumu pēc kvalitatīviem transporta pakalpojumiem. Lai spētu nodrošināt nepieciešamo pakalpojumu apjomu, kā arī paplašinātu Igaunijas iespējas tūrisma jomā, ir jāpiedāvā jaunas ceļošanas iespējas starp šīm divām pilsētām, un šajā gadījumā risinājums var būt mūsdienīgs un pasažieru vēlmēm atbilstošs vilciens.

lux

„Igaunijai ir nepieciešami mūsdienīgi starptautiskā transporta risinājumi, tajā skaitā arī mūsdienīgs vilciens. Jautājums ir, kā šādu risinājumu padarīt komerciāli izdevīgu, un cik lielai jābūt valdības lomai. Mēs esam pārliecināti, ka tirgus izaugsme, mūsu kompānijas stabilās pozīcijas Krievijā, un iespēja kombinēt autobusu un vilciena pakalpojumus, rada nepieciešamo pamatojumu šāda projekta komerciāli veiksmīgai īstenošanai. Tallinas - Sanktpēterburgas vilciena projekta investīcijas ir vairāki desmiti miljoni eiro un tas atmaksāsies apmēram 15 gadu laikā, tāpēc projekta attīstībai bez pasažieru pieprasījuma nepieciešams arī skaidrs politiskais atbalsts gan no Igaunijas, gan no Krievijas puses,“ saka H.Sārpū.

lux

Divos Stadler firmas luksuss vilcienos uzsvars tiks likts uz komfortu, un tajos būs nodrošināta eleganta interjera apdare, trokšņus slāpējošas starpsienas, papildus vieta bagāžai, pieejamība ar ratiņkrēslu un bērnu ratiņiem, trīs tualetes, velosipēdu novietne, kafejnīca, individuāla multimediju sistēma un internets. Papildus, biznesa klases pasažieriem tiks piedāvāta privāta atpūtas telpa, bezmaksas laikraksti, maltītes, plašākas sēdvietas, kā arī citi pakalpojumi.

Lux Express Group ir starptautisks pasažieru pārvadājumu uzņēmums, kas darbojas Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā un Krievijā. Lux Express Group nodrošina biznesa klases ceļošanas pakalpojumus ar „Lux Express“ zīmola autobusiem, kā arī ceļošanu par pieejamām cenām ar zemo cenu autobusu līniju „Simple Express“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49897695sec.