Ecolines atklāj jaunu autobusu maršrutu uz Minsku

Reaģējot uz tirgus pieprasījumu, 21.jūnijā Baltijā lielākais starptautisko autobusu pārvadājumu uzņēmums ECOLINES atklāj jaunu starptautisko pārvadājumu maršrutu Rīga – Nemencine – Minska. Veicot reisus katru dienu, līdz vasaras beigām maršrutā plānots piesaistīt un pārvadāt ap 4000 jaunu pasažieru.

Jaunais maršruts izveidots sekojot aktualitātēm gan biznesa, gan tūrisma nozarē. "Baltkrievija ir nozīmīgs partneris daudziem Latvijas uzņēmējiem, kuri cenšas arvien plašāk apgūt kaimiņvalsts tirgu. Arī tūrisma nozarē šai valstij tiek pievērsta arvien lielāka uzmanība - sadarbībā ar Latvijas vēstniecību Baltkrievijā šonedēļ Minskā prezentēts "Relaks Tūre" un Rīgas tūrisma aģentūras īpašais produkts "Eiropa uz riteņiem", kura sadarbības partneris esam arī mēs, ECOLINES," stāsta ECOLINES vadītājs Andris Podgornijs.

Sākoties jaunajai tūrisma sezonai, jūnijā ECOLINES jau novērojis pārvadāto pasažieru skaita pieaugumu par 11%, salīdzinot ar šo pašu periodu 2012. gadā. Uzņēmums prognozē arī turpmāku pieprasījuma pieaugumu starptautistkajos autobusu pārvadājumos, cilvēkiem novēršoties no ceļošanas ar lidmašīnām vai personīgo transportu.

Latvijas iedzīvotāju iecienītākais galamērķis joprojām Vācija

Kā prognozē uzņēmums, būtiskākais pasažieru plūsmas pieaugums tūrisma sezonā būs vērojams maršrutos uz Krieviju, Ukrainu un Baltkrieviju. Uzņēmuma pārstāvji norāda, ka tūristu vidū arvien pieaug informētība un tai līdzi interese par Latviju kā ceļošanas galamērķi. Tendences liecina, ka, pieaugot kopējam tūristu skaitam, visbiežākie Latvijas viesi arī šajā sezonā būs Baltijas valstu un Krievijas iedzīvotāji.

"Pieprasījums pēc pasažieru pārvadājumiem arvien turpina pieaugt jau vairākus gadus, protams, jo īpaši strauji tas notiek aktīvās tūrisma sezonas laikā. Tā, piemēram, tūristi no Krievijas mums pievērš arvien lielāku uzmanību. Izzinot pasažieru ceļošanas mērķus, varam secināt, ka došanās uz Latviju tieši pēdējos gados kļuvusi par par modes lietu.

Lidmašīnu biļetes joprojām ir dārgas, savukārt pārvietošanās ar personīgo automašīnu bieži ir apgrūtinoša. Biznesa cilvēkiem ir būtiski ceļošanas laikā lietot mobilās ierīces, darboties ar portatīvo datoru. Savukārt ģimenes cilvēki un lielākas draugu kompānijas var mierīgi ceļot, baudot viens otra sabiedrību, nevis satraucoties par maršrutiem, ceļa zīmēm un iespējamām tehniskām ķibelēm," tendences iezīmē A. Podgornijs.

Latvieši visaktīvāk izmanto iespēju doties uz Vāciju, interesanti, ka būtisks pieaugums vērojams arī maršrutā uz Kaļiņingradu, kā arī joprojām lielu popularitāti izpelnās maršruti pa Baltijas valstīm.

Par ECOLINES

ECOLINES ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums, šobrīd vadošais starptautisko pasažieru pārvadājumu sniedzējs kā Latvijā tā Baltijā. 20 pastāvēšanas gadu laikā ECOLINES kļuvis par vienu no lielākajiem un spēcīgākajiem Latvijas zīmoliem, ik dienas veicot starptautiskos pārvadājumus uz 18 valstīm un teju 200 pilsētām kā Baltijā, tā Rietumeiropā un Austrumeiropā. Pērn uzņēmums pirmo reizi pārvadāja vairāk nekā 500 tūkstošus pasažieru.

Informāciju sniedza:

Andris Podgornijs

ECOLINES vadītājs


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12580395sec.