Apkārt pasaulei 53 dienās: piedāvā ekskluzīvu ceļojumu ar vilcieniem

Lielbritānijas dzelzceļa tūroperators "Great Rail Journeys" nācis klajā ar sensacionālu piedāvājumu – 53 dienu ilgu ceļojumu, kurā ietverti pasaulē slavenākie dzelzceļa maršruti kombinācijā ar populārākajām pieturvietām Eirāzijā un Ziemeļamerikā.

No Londonas uz ASV, Ķīnu, Krieviju, atgriežoties Eiropā un visbeidzot – atkal Lielbritānijas galvaspilsētā – "Around The World in 53 Days Tour", šķiet, ir katra pasaules apceļotāja sapnis. Spilgtākās un pazīstamākās pieturvietas maršrutā: Ņujorka, Čikāga, Lielais kanjons, Terakotas armija, Lielais Ķīnas mūris, Gobi tuksnesis, Maskava, Vīne, Parīze un Venēcija.

Ekskluzīvajā ceļojumā, kurš izmaksās nedaudz vairāk par 26 000 eiro, pirmie interesenti varēs doties jau nākamgad, sola kompānija "Great Rail Journeys".

"Mūsu piedāvātais ceļojums – 53 dienās apkārt pasaulei – ir ideāli piemērots tiem ceļotājiem, kuri vēlas piedzīvot ko grandiozu, šķērsojot Zemeslodi greznībā un baudot braucienus pasaules labākajos vilcienos."

Iespaidīgā tūre aizsāksies ar lidojumu no Londonas uz Ņujorku, no kurienes ar operatora "Amtrak" vilcienu "Acela Express" ceļotāji nokļūs Vašingtonā. Pēc brauciena cauri Vidējo rietumu štatiem uz Čikāgu un Denveru atpūtnieki baudīs lidojumu pāri Lielajam kanjonam, kā arī varēs apbrīnot Losandželosu un Sanfrancisko, kam sekos lidojums pāri Klusajam okeānam uz Šanhaju un brauciens vilcienā uz Siaņu, lai skatītu pasaulslaveno Terakotas armiju.

Pēcāk – vilciena pirmajā klasē uz Pekinu, kā arī Lielo Ķīnas mūri, kur ceļotāji dosies braucienā ar trošu vagoniņu. Drīz vien, kāpjot Transsibīrijas ekspresī, ceļš tālāk vedīs uz Maskavu, bet pēc tam – uz Eiropu, piestājot Varšavā, Prāgā un Venēcijā. Pēdējā maršruta posmā ceļotāji kāps pasaulslavenajā "Venice-Simplon Orient Express", lai baudītu tēju un uzkodas, vilcienam šķērsojot Dolomītus. Ceļā uz Londonu tas piestās Austrijā un noslēgumā – Parīzē.

Par ekskluzīvo piedāvājumu vairāk iespējams uzzināt, apmeklējot tīmekļa vietni Greatail.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19205999sec.