5 labākās vietas, kur doties ceļojumā ar vilcienu

Kamēr lielākā daļa pasaules iedzīvotāju savu ceļojumu iesāk ar neskaitāmiem sastrēgumiem uz ielām un iespaidīgām rindām lidostās, tikmēr ir kāds ceļošanas veids, kas ļauj aizmirst par virkni no rūpēm. Ceļošana ar vilcienu ļauj ietaupīt laiku, turklāt visu ceļojuma laiku ir iespējams baudīt skaistas ainavas, kuras nebūtu iespējams vērot citos apstākļos.

Austrālijas mainīgā daba

Afganas ekspresis dod iespēju četrās dienās iepazīt skaistākās Austrālijas ainavas. Visās pieturvietās ir iespējams izvēlēties papildus aktivitātes, piemēram, ekskursijas gida pavadībā uz raktuvēm vai lidojums ar helikopteru pāri Kakadu Nacionālajam parkam.

Vienas dienas piedzīvojums

Ja laiks ir ierobežots, bet tomēr ir vēlme iegūt vēl nebijušas emocijas, tad jādodas uz Šveici. 8 stundu brauciens vedīs gar Šveices Alpiem, ļaujot aplūkot skaistākās pilis, apburošus ciematiņus un neskaitāmas sniegotās virsotnes.

Kalnu burvība

Kanādā tiek piedāvāti dažādi maršruti ceļojumiem ar vilcienu, tie var ilgt no 2 līdz pat 11 dienām. Lai arī ceļojums ir garš, nebūs jāuztraucas par kvalitatīvu miegu, jo naktis tiek pavadītas viesnīcās. Maršruti ved gar Vankūveras un Vistleras kalnainajiem reģioniem, ļaujot apskatīt šos neatkārtojamos dabas objektus no cita skatu punkta.

Romantiskākais ceļojums

6 dienu ceļojums, kurš ved caur Parīzi, Budapeštu, Bukaresti un Stambulu, atiet tikai vienu reizi gadā. Šādā braucienā, kurš ved cauri Eiropas skaistākajām vietām, viegli pazūd laika izjūta, jo ceļojums tiek papildināts ar neatkārtojamiem ēdieniem, šampanieti un dzīvo mūziku, padarot ceļojumu ne tikai unikālu, bet īpaši romantisku.

Āzijas šarms

No Bangkokas uz Singapūru ved 4 dienu ilgs brauciens. Ceļojums aptver ne tikai brīnišķīgas dabas ainavas, bet arī mūžam dzīvo pilsētas vidi. Skatus ir iespējams baudīt ne tikai no savas privātās kabīnes, kur iespējams baudīt dažādus kokteiļus, bet arī no speciāli veidotas apskates platformas ārpus vilciena vagoniem. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13776922sec.