Rīga–Stokholma maršrutā kursējošie Tallink prāmji Stokholmā sāk izmantot Värtahamnen ostu

Sākot no rītdienas, 24. janvāra, visi kompānijas Tallink un Silja Line zīmola prāmji, kas piestāj Stokholmā, izmantos jauno un moderno Värtahamnen ostu. Turpmāk Värtahamnen piestās arī Rīga–Stokholma maršrutā kursējošie Tallink prāmji Romantika un Isabelle, kas līdz šim Stokholmā izmantoja Frihamnsterminalen. Abi prāmji ir sekmīgi pārbaudījuši piestātnes jaunajā ostas teritorijas kompleksā.

Lembit Kitter, AS Tallink Grupp Valdes loceklis, sacīja, ka Stokholmas jaunā ostas teritorija Värtahamnen ir ļoti moderna. Tallink nodrošina četrus dažādus maršrutus ar piestātni Stokholmā, un šāda attīstīta ostas teritorija ir ļoti piemērota, ceļojot uz/no Stokholmas. “Viena Stokholmas ostas izmantošana ir ļoti ērta mūsu ceļotājiem, kas kursē uz/no Stokholmas ar mūsu prāmjiem,” piebilda Lembit Kitter.

Uzņēmums aicina pasažierus, kas ceļo Rīga–Stokholma maršrutā, būt uzmanīgiem un izmantot jaunās ostas adresi. No 24.01. prāmji Isabelle un Romantika Stokholmā piestās un aties no Värtahamnen ostas. Värtahamnen ostas adrese Stokholmā ir Hamnpirsvägen 10. Stokholmas ostas teritorija Frihamnsterminalen, kur līdz šim piestāja Rīga–Stokholma maršrutā kursējošie prāmji, turpmāk vairs netiks izmantota.

Citi Tallink prāmji, kas piestāj un atiet no Stokholmas – Victoria I un Baltic Queen (maršruts Tallina–Stokholma), Silja Symphony un Silja Serenade (maršruts Helsinki–Stockholma), Baltic Princess un Galaxy (maršruts Turku–Stokholma) izmanto Värtahamnen jau vairākus gadus.

Värtahamnen jaunajā ostas termināla ēkā jau šobrīd var izmantot tuneļus, kas ved no ēkas uz kuģi, reģistrāciju jaunajā ēkā, uzgaidāmo telpu un restorānu. Uzņēmuma birojs Tallink Silja AB birojs arī turpmāk atradīsies jaunajā Värtahamnen termināla ēkā.

Vairāk par Värtahamnen, un ostas teritorijas karte šeit:

https://www.tallink.lv/lv/vartahamnen-stockholm

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Avis
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.33056808sec.