Maršrutā Liepāja - Trāveminde nākamgad būs jauni prāmji

Jūras pārvadājumu uzņēmums Stena Line šodien paziņoja, ka plāno vēl vairāk paplašināt darbību Baltijas jūras reģionā. Nākamgad prāmjus maršrutā starp Trāvemindi un Liepāju nomainīs divi jauni, moderni RoPax prāmji, paaugstinot jūras maršruta kravas pārvadājumu kapacitāti par 40 procentiem, vienlaikus saīsinot brauciena ilgumu un ieviešot grafiku ar 12 reisiem nedēļā. Jaunie prāmji piedāvās vairāk ērtību šī maršruta pasažieriem.

Stena Line ir viens no pasaulē vadošajiem prāmju uzņēmumiem, kas veic pārvadājumus 18 maršrutos Eiropā, trīs no tiem - Baltijas jūras reģionā. 15. oktobrī Stena Line paziņoja, ka nostiprinās savu pozīciju reģionā, 2021. gadā maršrutā starp Nīnashamnu Zviedrijā un Ventspili Latvijā pārvadājumus uzsākot ar diviem moderniem RoPax prāmjiem. Jauno, moderno un pagarināto prāmju ietilpība palielināsies par 30 procentiem, turklāt ievērojami paplašināts tiks piedāvājums uz kuģa klāja.

Stena Line paziņojis arī, ka 2021. gadā turpinās paplašināties Baltijas jūrā, divus jaunus un modernus RoPax prāmjus norīkojot arī maršrutā starp Trāvemindi Vācijā un Liepāju Latvijā. Šis maršruts, ko Stena Line pārņēma 2012. gadā, kļuvis par nozīmīgu Eiropas loģistikas tīkla daļu, kas savieno Baltiju, Krieviju un NVS valstis ar Vāciju un pārējo Eiropu.

“Pieaudzis pieprasījums no mūsu Baltijas jūras reģiona klientiem. Pašlaik nostiprinām savas pozīcijas un 2021. gadā abos maršrutos uz Latviju un no Latvijas klientiem piedāvāsim jaunus, modernus prāmjus, lielāku kravas ietilpību un pievilcīgākas pasažieru ērtības,” stāsta Stena Line Latvijas maršrutu vadītājs Johans Edelmans (Johan Edelman).

Maršrutā starp Trāvemindi un Liepāju pašlaik pārvadājumus veic divi viena modeļa prāmji Stena Gothica un Urd. 2021. gadā to vietā stāsies divi moderni RoPax prāmji, kuru nosaukumus Stena Line pagaidām nav atklājis. Jaunie prāmji par 40% palielinās kravas ietilpību šajā maršrutā un saīsinās reisa ilgumu no 27 līdz 20 stundām. Tādējādi būs pieejami uzticami pārvadājumi ar fiksētu grafiku un 12 reisiem nedēļā – pa sešiem katrā virzienā.

“Šādā veidā uzlabosim mūsu kravu pārvadājumu klientiem paredzētos pakalpojumus – precēm gan ar autovadītāju, gan bez, kā arī kombinēto pārvadājumu risinājumus,” skaidro Baltijas jūras Kravu pārvadājumu nodaļas vadītājs Oskars Osis.

Jaunie prāmji piedāvās arī uzlabotas pasažieru ērtības un palielinātu kajīšu skaitu, lai maršrutu padarītu par pievilcīgāko izvēles iespēju tiem klientiem, kam nepieciešami pārvadājumu un ceļojumu pakalpojumi maršrutā starp Baltijas valstīm un Vāciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.09379292sec.