Kruīza kuģi piedāvā jaunas iespējas

 

Došanās kruīzos ar milzīgu kruīza kuģi šobrīd atkal sāk kļūt gluži vai par modes lietu un aizvien pieaug tendence – baudīt vīnu, pusdienas un vasaras sauli – ko gan citu Jūs vēlēsieties darīt viesnīcā, kas atrodas uz kuģa?

 

Brīvība

Modernajiem kruīza kuģiem ir samērā neliela līdzība ar tiem vecākiem kuģiem. Šie kruīza kuģi ir aprīkoti ar dažādām luksusa ierīcēm un pakalpojumiem, tāpat arī ar dažādām iesaistošajām aktivitātēm, nemaz nepieminot augstākās klases ēdienu un vīnu. Ja jūs nekad neesat guvis pieredzi, ceļojot ar kruīza kuģi pēdējo dažu gadu laikā, jūs būsiet pārsteigts par to, kas šobrīd tiek piedāvāts.

Viena no visapbrīnojamākajām inovācijām, kas ieviesta pēdējos gados, ir Royal Carribean FlowRider jeb speciāls peldbaseins, kur tiek radīti īpaši viļņi, lai viesi varētu nodarboties ar sērfošanu, nenokāpjot no kuģa klāja.

 

Ceļotājs – kuģu tips

Piedzīvojumu meklētājiem Royal Caribbeam Freedom un Voyager klases tipa kuģi, kā arī Norwegians Norwegian Pearl kuģi ir sagatavojuši īpašu klinšu sienu, kas izvietota uz kuģa klāja. Pasažieri var izvēlēties jebkuru grūtības pakāpi, ko viņi varētu apgūt brauciena ar kuģi laikā.

Kuģa personāls tiek nodrošināts ar speciālu aprīkojumu, kā arī profesionāliem klinšu kāpējiem, kas iedrošinātu izmēģināt šo piedāvājumu. Tā kā klinšu sienas ir izvietotas uz augšējā kuģa klāja, šāda aktivitāte visiem nebūs pa spēkam, respektīvi, tiem, kuriem būs bailes no īpaši liela augstuma.

Karnevāla brīvība

Vairākiem kruīza kuģiem ir speciāli ierīkoti iekšējie teātri, kruīza dalībnieki var atgulties savos krēslos, baudīt kokteili Margarita un skatīties rokkoncertus, sporta pasākumus, kā arī noskatīties jaunākās kino filmas. Dažkārt viesiem tiek izdalītas segas un popkorns, ja kopīga kino filmu skatīšanās notiek vakarā zem klajas debess.

 

Slavenību ūdens SPA

Luksus brīvdienas nevar tikt uzskatītas par pilnīgām, ja netiek izbaudīts SPA komplekss. Spa un fitnesa centri ir ļoti apmeklēti kruīza laikā, un viesi var izvēlēties gan karsto akmeņu masāžu, aromaterapiju.

Fitnesa centri, kas atrodas uz kuģiem, arīdzan kļūst par pievilcīgu vietu, kas piesaista klientus, jo tie piedāvā ne tikai parastās kardiomašīnas, svaru zāli, bet arīdzan piedāvā jogas treniņus un pat boksa stundas.

 

Boulings

Aktivitātes uz kuģa klāja ir tik pat atraktīvas kā ārpus kuģa klāja. Norvēģi ir veikuši milzīgu soli un radījuši pārsteigumu, ierīkojot pirmo boulinga aleju uz kuģa Norwegian Pearl. Kuģa šūpošanās brauciena laikā neietekmē boulinga bumbas virzienu.

Citas neticamas aktivitātes, iekļaujot braukšanu ar skrituļslidām uz kuģa Royal Carribean klāja stimulēja auto sacīkšu braucienu izveidi uz Costa Concordia kuģa.

 

Holandes Amerikas līnija

Pēdējā laikā populāras kļūst apmācības programmas, ko sniedz eksperti, sākot no datoru apmācības nodarbībām līdz ar balles deju programmu. Holande un Amerika ir izveidojusi kulinārijas mākslas centru uz to kuģiem; viesi var mācīties cepšanas tehnikas no dažādiem slaveniem pavāriem.

Uz kuģiem tiek piedāvāti restorāna pakalpojumi 24 stundas diennaktī. Norvēģu brīvais ēšanas paradumu stils ļauj kruīza dalībniekiem baudīt maltīti, kad vien viņi to vēlas.

 

Sniegbaltīte uz skatuves

Ne visiem kruīza dalībniekiem izklaides brīžos patīk raudzīties uz sievietēm, kas tērptas boa apmetnī. Disneja Kruīza līnija piedāvā kā izklaidētājus tēlus no Disneja multiplikācijas filmām, kas attēlo nelielus skečus no multiplikācijas filmām, dzied a capella un izpilda klasisko trio dziedājumu.

Kad laiks doties pie miera, kruīza dalībnieki jutīs, ka nekad iepriekš nav izjutuši tādu ērtības pakāpi. Jaunākie kuģi arīdzan piedāvā dažādas kajītes, no kurām var vērot okeānu vai arī ir ierīkotas balkonu kabīnītes, lai klienti gūtu pēc iespējas lielāku prieku ceļojot.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54312611sec.