Kruīza braucieni pieskaņoti jebkurai gaumei

Kruīza braucieni kļūst ar katru gadu aizvien populārāki un 2010. gadā atklāšanu piedzīvos jau 11 jauni kruīza kuģi. Konkurence aug un katra kuģu kompānija mēģina piedāvāt atpūtniekiem īpaši interesantas un atraktīvas nodarbes uz kuģiem.

Jaunais vācu kruīzu kuģis AIDAblu viesiem piedāvās 1096 kajītes, 39 SPA kabīnes, stiklotu teātri, daudzus restorānus un pasaulē pirmo alus darītavu uz kuģa. Tur varēs nobaudīt svaigi brūvētu alu.

2010. gadā pirmo reizi jūrā izies šobrīd lielākā kruīzu kuģa Oasis of the Seas dubultnieks Allure of the Seas. Kuģa īpašā ekstra ir īsts parks ar kokiem uz klāja.

317 metru garā un 69 metru augstā kuģa Celebrity Eclipse īpašais objekts ir 2000 kvadrātmetru plašais zālājs, kas ierīkots sauļošanās klājā - turp var doties piknikot, spēlēt futbolu un golfu. Costa Deliziosa piedāvā skrituļslidu trasi, bet MSC Magnifica specializējas uz ģimenēm un ir aprīkots ar stikla jumtu baseinam, jo kruīzi pa Vidusjūru paredzēti arī ziemā. Kuģa krustmāte ir Sofija Lorēna.

Norvēģu jaunais kruīza kuģis Norwegian Epic ir peldošs izklaides parks - uz klāja atrodas ūdens atrakciju parks ar šļūcamcaurulēm, ir ierīkots pat ledus bārs, kur tiek uzturēta mīnus astoņu grādu temperatūra, un iespējams apmeklēt pasaulē pirmo cirka telti uz kuģa.

Kruīza kuģa Queen Elizabeth pirmajam braucienam, kas notiks 12.10.2010, biļetes tika izpārdotas jau 29 minūtes pēc rezervēšanas sistēmas darba sākšanas. Kuģis ieturēts īstenās britu kuģu tradīcijās. Uz tā atrodas par angļu stilā iekārtots dārzs.

Holandiešu Nieuw Amsterdam viesiem piedāvā kulinārijas kursus, savukārt luksuskjahta Seabourn Sojourn izceļas ar to, ka uz klāja ir kajītes vien 450 viesiem un jahta var piestāt tādās ostās, kur milzu laineri netiek iekšā. Le Boréal arī ir jahta, kur uzsvars likts uz luksusu - 95% kabīņu aprīkotas ar balkoniem.

Skatiet arī video par pasaulē lielāko kruīza kuģi Oasis of the Seas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Latvia Tours
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55176711sec.