MSC Magnifica sāk kuģot

06.03.2010  Hamburgā kruīzu kompānija MSC Crociere rīkos sava jaunākā kuģa MSCMagnifica, kas ir ceturtais kruīza kuģis MSC Crociere's Musica klasē, kristību ceremoniju. Kā parasti, ir paredzētas iespaidīgas svinības gan uz kuģa klāja, gan uz sauszemes. Tie, kuri nepiedalīsies ceremonijā, varēs to vērot tiešraidē uz lielajiem ekrāniem Hamburgas centrā. Vakara gaitā uzstāsies daudzi viesmākslinieki, tai skaitā arī itāļu populārākais dziedātājs Eros Ramazzotti (Eross Ramazoti),. Bet lentu pārgriezīs MSC Crociere’s kompānijas kuģu krustmāte leģendārā Sophia Loren (Sofija Lorēna).

MSC Magnifica katrā kruīzā kopumā uzņems līdz 3,013 viesiem un visiem atvēlētā kopējā platība ir 22,000 kvadrātmetri. Uz kuģa atrodas 4 baseini, no kuriem 1 baseins ir ar nolaižamo jumtu. Darbosies 17 bāri, 4 restorāni , zviedru galdā tiks piedāvāts labākais no itāļu un citu tautu virtuvēm, savukārt à la carte restorānā L’Oasi varēsiet baudīt eksotisko marokāņu atmosfēru.

Bez jau ierastajām izklaides iespējām uz kuģa, tiek piedāvāts arī jaunāko tehnoloģiju 4D kino un mini-boulings.

Jāatzīmē arī luksus SPA centrs MSC Aurea Spa, kas piedāvā dažādas relaksācijas programmas, ķermeņa masāžas, terapijas un skaistumkopšanas iespējas. Centrs kopumā aizņem 1,160 kvadrātmetrus lielu platību.

Atgādinam, ka MSC Crociere ir viena no strauji augošākajām kruīzu kompānijām un pamatoti var lepoties ar vienu no jaunākajām kruīzu kuģu flotēm pasaulē. 2008.gada decembrī notika MSC Fantasia kristības, savukārt MSC Splendida kristības nosvinējām tikai 2009.gada jūlijā. Tie abi ir MSC Crociere flotes lielākie un elegantākie kuģi, kuros ir atsevišķi izdalīta VIP zona Yacht Club.

Līdz 2012.gadam MSC Crociere plāno izlaist vēl divus jaunus kuģus!

Visus MSC Crociere kruīzus varat iegādāties Latvijas lielākajās tūrisma aģentūrās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16960001sec.