Sākušies otrā Titānika kapteiņa meklējumi

Lai gan šis kuģis vēl trīs gadu netiks laist jūrā, jau astoņi cilvēki ir pieteikušies uz kapteiņa vietu.
"Daži no šiem pretendentiem ir kruīzu kuģu kapteiņi un citi – tankkuģu kapteiņi," teic Austrālijas miljardieris Klīvs Palmers. "Tomēr kā vienu no svarīgākajiem darbiem uz kuģa es uzskatu aktivitāšu plānošanu, jo uz kuģa ir tik daudz lietu, ko darīt un jaunas idejas rodas ik brīdi."
"Arī atbildīgajam par pārtiku un dzērieniem būs daudz darāmā, jo mums ir 68 šefpavāri, kuri jau ir sastādījuši jaunā Titānika ēdienkarti. 1912. gadā ēdienu pagatavošanas process un veidi bija daudz atšķirīgāki nekā mūsdienās, tādēļ šim cilvēkam,manuprāt, būs interesants darbs."
Viņš arī minēja, ka algas būs līdzīgas kā citu kruīzu kuģu darbiniekiem, tomēr strādāšana uz otra Titānika ir kas īpašs. Darbiniekiem būs pieejamas pirmās klases vakariņas, kā arī ļoti labas kvalitātes kajītes.
Kuģis tik būvēts tā, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos oriģinālajam, vienīgie papildinājumi būs gaisa kondicionieri, ambulance un helikopteru nosēšanās lauks.
Uz kuģa nebūs televizoru un interneta pieejas.
Tāpat kā 1912.gadā, būs trīs pasažieru klases, arī sporta zāle un baseins būs gandrīz identiski iepriekšējiem.
Viens no būtiskākajiem uzlabojumiem būs glābšanas laivu skaits. 1912. gadā uz Titānikam klāja atradās 2,224 pasažieri un 16 glābšanas laivas spēja uzņemt tikai 1,178 cilvēkus, trešo daļu no kopējā pasažieru skaita. Jaunai kuģis spēs pārvadāt 2,435 pasažierus un 900 apkalpes locekļus. Tā glābšanas laivas spēs uzņemt 2,700 pasažierus un papildus glābšanas laivām būs pieejami glābšanas plosti, kuri spēs uzņemt papildus 800 cilvēkus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33764911sec.