Svētdien Cēsīs velobrauciens pulcēs vairāk kā 2000 dalībniekus

2009.gada 21.jūnijā Cēsīs norisināsies SEB MTB maratona 3.posms un Latvijas kalnu divriteņu atklātais čempionāts, kurā piedalīsies Latvijas labākie profesionālie riteņbraucēji.

SEB MTB maratona un Latvijas atklātā čempionāta starts paredzēts plkst.12.00 Cēsīs, Lenču un Birzes ielu krustojumā, bet Tautas brauciens sāksies plkst.13.30. Abu braucienu finišs būs Cēsu pilsētas stadionā. Trašu shēmu un sacensību nolikumu skatīt www.velo.lv.

Sacensību organizētājs Igo Japiņš atzīst, ka Cēsu posma trase būs visinteresantākā un visgrūtākā kāda vien bijusi visu SEB MTB maratonu vēsturē. Pēdējo dienu laika apstākļi trasi ir padarījuši sarežģītu un grūti izbraucamu.

„Tā kā 3.posms vienlaicīgi ir arī Latvijas atklātais čempionāts, tajā piedalīsies visi Latvijas labākie profesionālie riteņbraucēji, arī tie, kas pašlaik startē pasaulē. Tāpēc svētdienas sacensības būs visaugstvērtīgākās, kādas vien bijušas to vēsturē. Paredzams, ka sacensībās piedalīsies vairāk kā 2000 dalībnieku,” vērtē Japiņš.

Velo sacensību laikā 21.jūnijā Cēsīs tiks ierobežota satiksme vairākās pilsētas ielās un to posmos. No plkst.11.00 līdz 16.30 būs slēgta satiksme Valmieras ielā posmā no J.Poruka līdz Dzintara ielai un Birzes iela posmā no Lenču līdz Akmens ielai. Tāpat arī īslaicīgi tiks ierobežota satiksme Gaujas ielā un Pētera ielā. Minētajos ceļu posmos un visā trasē gan Cēsu pilsētas, gan Amatas novada teritorijā tiks izvietotas ātrumu ierobežojošas zīmes un satiksmi regulēs policisti un zemessargi.

Tā kā pirms un pēc sacensībām pilsētas stadionā un tam pieguļošajās ielās pulcēsies vairāk kā 2000 velobraucēju un skatītāju, sacensību organizētāji lūdz autovadītājus būt uzmanīgiem un sekot ātrumu ierobežojošo zīmju norādēm un ievērot satiksmes regulētāju norādījumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Jūrmalas TIC
,


Gulbenes novada TIC
,


Salaspils novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86875701sec.