Cēsu apkārtnē notiks pozitīvo emociju sacensības ar velosipēdiem

Atpūtas, piedzīvojumu un labu emociju diena ģimenēm, draugiem un dabas mīļotājiem.

Pirmo reizi Latvijā notiks pozitīvo emociju sacensības ar velosipēdiem „VELOPIEDZĪVOJUMS”, kas norisināsies š.g. 18.jūlijā Cēsu novadā. Piedzīvojumu sacensību organizatori, radošā apvienība „iFour”, aicina visus līdzīgi domājošos ņemt dalību izklaides pasākumā - sportot, atpūsties, gūt pozitīvus iespaidus, izbaudīt Cēsu apkārtnes skaistākās vietas, kā arī iepazīt jaunus draugus.

Komandas gudrībā un veiklībā mērosies sestdien, 18.jūlijā. Kopējais trases garums nepārsniegs 18 km. Pats svarīgākais - grūtības pakāpe būs piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan arī sportiskiem cilvēkiem. Galvenais uzsvars tiks likts nevis uz ātrumu un veiklību pedāļu mīšanā, bet gan uz apkārtnes izzināšanu, prāta un loģiskās domāšanas spējām, kā arī atraktivitāti un atjautību. Lai arī pieļaujamais dalībnieku skaits komandā ir no 2 līdz 5 cilvēkiem, pēc organizatoru sacītā, tas nenozīmē, ka trases posmus vieglāk būs veikt komandām ar mazāku vai, gluži pretēji, lielāku dalībnieku skaitu. „Gala rezultātā”, iFour apgalvo: „uzvarēs pozitīvāk noskaņotākā komanda!”

„Starta un finiša vieta, lai saglabātu intrigu, tiks turēta noslēpumā līdz pat 13. jūlijam, kad tiks publicēta sacensību mājas lapā”, stāsta „iFour”. Organizatori arī uzsver, ka nokļūšana līdz starta vietai būs iespējama ne tikai ar personīgajām automašīnām, bet arī ar sabiedrisko transportu (vilcienu).

Pēc aktīvi un atraktīvi pavadītās dienas komandu dalībnieki, gaidot rezultātu paziņošanu, varēs relaksēties atpūtas kompleksa teritorijā, apmainīties viedokļiem par piedzīvoto trasē, kā arī iestiprināties komlpeksā esošajās āra kafejnīcās. Vakara nobeigumā paredzēta arī zaļumballe.

Vairāk informācijas par pozitīvo emociju dienu iegūstama sacensību mājas lapā www.velopiedzivojums.webs.com, rakstot uz [email protected], vai arī zvanot - mob. tel. 26527110.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Uzņēmumi


Ungurmuiža
,


Liepupes muiža
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60822701sec.