Četras Rīgas iestādes saņem atzinības zīmi "Draudzīgs velosipēdistam"

Eiropas Mobilitātes nedēļas ietvaros 2009.gada 22.septembrī Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzēvičs iestādēm, kas savā pārraudzībā esošajās teritorijās šogad ir ierīkojušas augstā tipa velostatīvus, pasniedza atzinības zīmi "Draudzīgs velosipēdistam".

Atzinības zīme tika pasniegta biroju kompleksam "Upmalas biroji", veikalam "Viss atpūtai dabā", Rīgas Latgales priekšpilsētas izpilddirekcijai un Rīgas pašvaldības aģentūrai "Rīgas dārzi un parki".

Lai veicinātu velostatīvu uzstādīšanu ēku tuvumā, kopš 2006.gada uzņēmumiem, iestādēm, ēku privātīpašniekiem un apsaimniekotājiem, kas savā pārraudzībā esošajās teritorijās ir ierīkojušas augstā tipa velostatīvus, Rīgas domes Satiksmes departaments sadarbībā ar velosipēdistu vortālu Veloriga.lv piešķir atzinības zīmi “Draudzīgs velosipēdistam".

Atzinības zīme ir izgatavota uzlīmes veidā. Tā tiek piestiprināta pie ēkas ieejas durvīm un apliecina, ka šeit ir iespējams pieslēgt pie velostatīva velosipēda rāmi un abus vai vismaz vienu riteni.

Velosipēdistu vortāls Veloriga.lv norāda, ka velosipēda drošību veido trīs pamatfaktori: droša slēdzene, drošas konstrukcijas velostatīvs, pie kura var piestiprināt gan velosipēda rāmi, gan abus vai vismaz vienu riteni, kā arī vietas drošība, kur tiek atstāts pieslēgts velosipēds.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Kaļķu vārti
,


Avis
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45304894sec.