Triatel xRace pirmajam posmam pieteikušies jau vairāk kā 200 dalībnieki

Līdz piedzīvojumu sacensību „Triatel xRace” pirmajam posmam Ogrē , kas notiks jau 02.05.2010, palikušas vairs nepilnas divas nedēļas. Sacensības tiks atklātas Vidzemes ledus hallē. Jau šobrīd sacensību posmam Ogrē pieteikusies 71 komanda. Lielākā daļa reģistrējušās kā vīriešu vai jaukta tipa komandas, tomēr to vidū ir arī sešas drosmīgu sieviešu komandas. Dalībnieki ir no Rīgas, Ogres, Madonas, Smiltenes, Jelgavas, Valmieras u.c. pilsētām.

Dalībnieki nu jau 213 cilvēku sastāvā dosies vēl nebijušā piedzīvojumā pa Ogres pilsētu un tās apkārtni, izbaudot organizatoru atraktīvo ideju apvienojumu ar Ogres dabas piedāvātajām bagātībām. Vairākas komandas sevi izvēlējušās pieteikt kā uzņēmuma komandu, pozicionējot tieši uzņēmuma dalību sacensībās un tā atbalstu aktīvam dzīvesveidam. Ar pilnu komandu sarakstu iespējams iepazīties www.xrace.lv.

Vēl tieši nedēļu (līdz 27. aprīlim) iespējams pieteikt dalību sacensībām. Dalības maksa šobrīd tautas klasē – 54Ls, sporta klasē – 69 Ls.

Sacensību obligātais inventārs ir velosipēdi, velo ķiveres, pulkstenis, SI kartes, mobilais telefons ūdensdrošā iepakojumā, kompass ar grādu iedaļām, lineāls, velo saslēgs. Vairāk par ieteicamo un organizatoru nodrošināto inventāru, kā arī par inventāra nomu minēts sacensību nolikumā. Sacensību organizatori aicina dalībniekus ļoti rūpīgi izlasīt sacensību nolikumu, lai sacensību distances laikā nerasos nekāda veida pārpratumi saistībā ar distances veikšanu, atzīmēšanos kontrolpunktos, soda punktiem.

„Triatel xRace” ir jauna formāta piedzīvojumu sacensības, kurās aicināti piedalīties visi, kuriem interesē sports un kuri ir fiziski un sociāli aktīvi piedzīvojumu meklētāji. Sacensībās komandu 3 dalībnieku sastāvā var pietiek tautas vai sporta klasē, atkarībā no sagatavotības līmeņa. Komandām sacensību posmu ietvaros būt jāveic orientēšanās, airēšana, braukšana ar velosipēdu, peldēšana, speciālo uzdevumu pildīšana un komandas stratēģijas veidošana.

Lai izjustu piedzīvojumu garšu, komandas var piedalīties vienā no posmiem, savukārt, lai pretendētu uz sacensību galveno balvu 1000 Ls vērtībā, ko nodrošina „Gandrs”, ir jāpiedalās vismaz četros sacensību posmos. Dāvanas un pārsteigumus no sacensību atbalstītājiem saņems katra komanda.

Sacensību ģenerālsponsors: Triatel, sponsori: Isostar, Gandrs, Salomon, atbalsta: Draugiem.lv, Vichy, Red Bull, Dr. Lūkina acu klīnika, Garnier, Vitamax, Ķeizarmežs, VIP Sport, Torley, Laima, informē: Latviešu Radio, Double Coffee, Vx.lv, Izkusties.lv, FHM, City Fitness, Atlantis, PozitivasZinas.lv, TravelNews.lv, SportaCentrs.com un Cosmo.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Uzņēmumi


Salaspils novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51602721sec.