Aicina uz Triatel xRace pirmo posmu Ogrē

Jau 02.05.2010 Ogrē notiks piedzīvojumu sacensību „Triatel xRace” pirmais posms, kurā piedalīsies vairāk kā 200 cilvēki jeb 73 komandas no visas Latvijas.

Sacensību centra vietā – Vidzemes ledus hallē – jau no plkst.08:00 notiks dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija. Plkst. 10:00 tiks dots starts gan tautas, gan sporta klases komandām. Visi interesenti aicināti apmeklēt Vidzemes ledus halli – atbalstīt savējos un sekot līdzi citu komandu spējam paveikt distanci visas dienas garumā. Komandas ir pieteikušās vīriešu, sieviešu un jaukta tipa grupās gan tautas, gan sporta klasē. Arī vairāki uzņēmumi, uzsverot atbalstu aktīvam dzīvesveidam, ir pieteikuši savu uzņēmumu komandas. Ar pilnu komandu sarakstu iespējams iepazīties http://www.xrace.lv/.

Vēl tikai vienu dienu ir iespējams pieteikt dalību pirmajam sacensību posmam. Organizatori atgādina, ka sacensības pavisam notiks piecos posmos: 2. maijā - Ogrē, 13. jūnijā – Tukumā, 18. jūlijā – Madonā, 15. augustā – Rīgā un 12. septembrī – Valmierā. Lai izjustu piedzīvojumu garšu, komandas var piedalīties vienā no posmiem, savukārt, lai pretendētu uz sacensību galveno balvu 1 000 Ls vērtībā, ko nodrošina „Gandrs”, ir jāpiedalās vismaz četros sacensību posmos.

„Triatel xRace” ir jauna formāta piedzīvojumu sacensības, kurās aicināti piedalīties visi, kuriem interesē sports un kuri ir fiziski un sociāli aktīvi piedzīvojumu meklētāji. Sacensībās komandu 3 dalībnieku sastāvā var pietiek tautas vai sporta klasē, atkarībā no sagatavotības līmeņa. Komandām sacensību posmu ietvaros būt jāveic orientēšanās, airēšana, braukšana ar velosipēdu, peldēšana, speciālo uzdevumu pildīšana un komandas stratēģijas veidošana.

Sacensību ģenerālsponsors: Triatel, sponsori: Isostar, Gandrs, Salomon, atbalsta: Draugiem.lv, Vichy, Red Bull, Dr. Lūkina acu klīnika, Garnier, Vitamax, Ķeizarmežs, VIP Sport, Torley, Laima, Pif Paf, informē: Latviešu Radio, Double Coffee, Vx.lv, Izkusties.lv, FHM, City Fitness, Atlantis, PozitivasZinas.lv, TravelNews.lv, SportaCentrs.com un Cosmo.lv.

Vairāk informācijas: http://www.xrace.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Siguldas novada TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


Gulbenes novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58706784sec.